Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ozbiljno razmisljam napraviti kucicu na planini i zimu gore provoditi,jer ovo vise nije normalno
@kardan meni je drago da si ti taj "y" provalio ^^ wp!
kaze djeca došla iz škole i dali im po cigaru da zapale da pročiste malo pluća :)
A hoću sa šalom sjediti i u stanu, s obzirom na to da se preko noći ispuni jebenim smogom? Nek ti mama ide sa šalom! Kako vas nije sramota, državo i narode?
garant neka zavjera amerike da pobije sto vise muslimana
Uze mi rijec iz usta. Sad ce moji sugradjani o HAARP-u! Hahha
I PRAVAC BANKA :)))
Stavite" salove" na fabrike , na "tehnicke prglede" vozila i tome slicno. More bit' bidne malo ciscije onda ha?
Prodajem zemlju za vikendicu u Pazaricu, cijena ce biti malo veca naravno, zato sto svaki dan grije Sunce a to je sad luksuz. Bas kad moram krenuti do grada mi mrsko samo zbog tog smoga, cim dodes sve tmurno tako da i raspolozenje ne moze biti bolje :)
Smogojevo
ljudi sal na usta salu na stranu...
...usotalom, neka se sarajevo preimenuje u maglaj :)
...neka nam ftv da reprizu kultne dječije serije "smogovci" :)
sami smo ga i zagadili, ni ne zasluzujemo bolje...
1. Treba zabraniti loženje uglja i drveta, dati svima centralno i plin i grijte se da ne trujete sve okolo. 2.Treba vršiti inspekcije i kažnjavati firme koje rade tehničke preglede a koje puštaju šklopocije na ulicu (kako je moguće da toliko golfova dvica i starih auta kruzi gradom sa obaveznim oblacima dima iza sebe). 3. zabraniti uvoz vozila starijih od 5 godina (pa nismo mi odlagalište smeća za evropu) I političari, nahebdemo vam se mame više sa kupovanjem socijalnog mira preko naših pluća.
Pa oni nisu normalni, savjetuju da se smanj loženje, poskupili plin, pa sta oni hoce da ovaj narod pocrka od zime? U Sarajevo je prirodni gas i uveden iz razloga smanjenja smoga i zagadjivanja vazduha u zimskom periodu, ali ovi debilo to ne kontaju pa su ga poskupili. I normalno je da ce svijet traziti alternativu i kupovati jeftin ugalj da se ugrije. Ovdje se sve radi da se ova drzava i ovaj narod upropasti! Do prije par godina dok je cijena gasa bila koliko toliko prostupacnija, nismo uopste imali ovakvih problema.
hajmo rakova, astme,bronhitisa,rakova, rakovaaa,hajmo jos malo pa nestalooo narodeeee...
Naš zrak ima jednu prednost, vidimo šta udišemo :))