Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JARANEMOJ AKO OVAK NASTAVE KOĆE KRAST
Imamo mi u RS za izvoz.. Rodilo ovih godina...
Ha ha odlican komentar !!!!
e cuj "poslanik".....
daj boze 24 h da provedu u ćorki
Ovaj zadnji uhapšen u kaficu Tehnograd, jadan sigurno nije mogo rahat ni kafu popit, ovi uletili
Ja neznam šta se ovi Lijanovići prave budale, ko da ne znaju da je u FBiH samo SDA-u i HDZ-u dozvoljeno pljačkati Narod, a u RS-u SNSD-u.
LIJANI su dolijali ali najveci lopovi jos vladaju DRAGAN COVIC BAKIR I KRALJ SVIH LOPOVA doDIK doDIK
Dočeko ih Lijanović pravo sportski u trenerci,vec spreman
Po ko zna koji put predstava za javnost i mazanje ociju kao nesto se mijenja :) nista se promijeniti nece,nisam pesimista,ali jednostavno je tako godinama a i sami smo svjedoci sta bude kad su neke "velike" akcije u pitanju..Kako kazu,narod koji izabere lopove i korumpirane politicare,nije zrtva nego saucesnik..lp
edina ajanovica iz kafane vode :) a sta vise gnjave ovog lijana? pa zna se da mu ne mogu nista. eto on kod kuce drzi dokaze da je davao drzavne milione svojim jaranima
Lijanović, sinonim za lopovluk i probleme.
Samo hapse Lijanovica,a on je sitna riba koliko kradu politicari u Bih.Ako je nesto ukrao Jerko,koja je sitna riba,zamisli koliko krade Bakir,Lagundjija koji se povukao,i da ne nabrajam ostale.Slabo ova drzava radi,treba krupne ribe hapsiti,a od toga nema nista.
Lijanović je zavio u crno poljoprivredu. Ostavio duga najmanje 50.000.000. Federalnom ministarstvu poljoprivrede vodoprivrede i šumarstva za poticaje. Kada i ako se uopšte objelodane podaci o razmjeri njegovog kriminala vidjećete da je sve ne samo sitna riba.
ma za mjesec su oni vani, nista novo malo narodu oci zamazat i to je to...
lijanovic vise u zatvoru nego stanija na farmi
da mi je viđet starog Lijana,trbalo bi mi jedno kilo križane škije
Hoće li Jerko opet pjevušiti u sudnici kao prošli put? Hoće li ga opet pustiti? Drago mi je da su uhapšeni dugogodišnji lopovi kojima su vlasti gledale kroz prste. Ali, bojim se da će i ovog puta biti pušteni na slobodu. Ne mogu da shvatim da je Jerko poslije prošlog hapšenja i podiozanja optužnice pušten i poslije puštanja ponovo sjeo na ministarsko mjesto. Moja pamet nije moghla dokučiti kako je to bilo moguće i ko ga je toliko štito. Porazno je bilo za građane države da se tako nešto dogodilo. Svima nam se u brk smijao i Jerko i tužilaštvo i sudovi i Vlada.
Ovo je ružna ali ipak ohrabrujuća vijest. Sramno je što su poslanici sebi ovo dozvolili i to je ružno. Ohrabrujuće je to što su ušli u TK. Mislim da se u Ministarstvu za poljoprivredu TK mogu otkriti lopovluci nesagledivih razmjera. Poljoprivredno zemljište, podsticaji, Šume TK, vode TK i bivši ministri itd i td
Je li iko pretres'o jabuke Dodikovog nezaposlenog malog?