Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko tastatura ratnika u komentari bzs. Samo vi slušajte politicare gore sto zakuvavaju narod da se ponovo pobije izmedju sebe. Dok oni profitiruje vi samo pljujte jedni druge. Ovce bili, ovce ostali.
@Milomir Što si ljut?
@Milomir MENE SAMO INTERESUJE ZASTO IZ RS-a NE TRUBE O ZAMJENI SREBRENICE ZA VOGOSCU?!?! JEL OVAKO STANJE NJIMA ODGOVARA ILI??!
Kamatar,narko diler =heroj svasta
Branitelj od vlaških prljavih gencidaša = Heroj.
Narod je ovca,on je jedan mis koji je pobjegao da je ostao i poginuo bio bi heroj.a ovako samo profiter heroji su nazalost 2 metra pod zemljom
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Doc mrznut se da bi podrzao narko dilera i mafijasa..!! neka hvala, a kad treba podrzati nesto bitnije neke proteste nigdje nikog.. mozda su i ovi po cvaju dobili za stojanja i drzanje gotovih transparenata..! Ajd’ ga znaj..
Ovo se kao spontano okupili?? Cirkus :)
Kadrovska politika nepismene SDA talibanske sirotinje je njena hronično slaba tačka - od početka rata do danas. Imaš, na primer, Sefera Halilovića - misli ti o njemu lično šta god hoćeš, čovek je školovani oficir, svakako najbolji i najiskusniji kog je teroristička ARBIH imala. I kako je on prošao? Ševe mu ubile ženu i šuraka. Pobogu.
Muslimani (iliti Bošnjaci) iz Srebrenice pričali kako je noću u diverzijama preko Drine ubijao Srbe...eto heroja..pa kad oni sami to kažu, šta dalje treba reći?
Cuj borci TK Kantona cccccc...Mar stko izdajnicka!! Bemmm vam mamu gori ste mi od ceta postali! Bagra SDA-ovska!
Ovo je dobro,sad Naser moze javno ici u lov sa Draganom Lukacem,netreba se kriti😁Salim se,komadant moze sad slobodni ici gdje pozeli.Ziv i zdrav bio Oricu.Osnuj sportski klub,gdje ces svojim znanjem ovu omladinu ucit vjestinama za nedaj boze.Iskreno Saucesce svim Srpskim civilima(zenama,djeci,starcima)koji su izgubili zivote u Naserovim akcijama.Vojsci,ne,ali svakom civilu iz svakog naroda rahmet dusi i saucesce
Da se ne bavi kriminalom i da nije iskoristi tragediju drugih da se obogati bio bi heroj ovak je obicni majmuncina, bijedni pokusaj Al kaponea ☺️ nije mu niko rekao da je za heroja potrebno biti uz svoj narod a i za mafijasa moras biti vise od pukov pusaca kubanke
Narko BOSS u TK ;)>
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
ratko mladic je heroj
Lik poklao srpskih civila sto je bilo u okolnim selima oko Srebrenice. Kad se pojavil srpska vojska pobjegao. Nakon rata kriminalac teske kategorije. I kako na sve to reaguje moj Bosnjo? Daje mu podrsku! Sramota! Kazemo da nismo isti kao zlocinci koji su nas ubijali kroz rat, a u ovoj situaciji se bas kao oni ponasamo, podrzavamo koljaca i ubicu samo zato jer je "nas".
Sta su njegove zrtve drugo ocekicvali jer kadija te tuzi kadija ti sudi,kad bi mu sudili u RS u Banja Luci visio bi na trgu Krajina,ovako neka zlocinca slave u Federaciji,a u Republici Srpskoj je upisan u knjige i dijeca u skoli uce da je vrsio licno genocid i ubijao Srbe.
ma zaboli me qrc vise
Domaci i ino sudovi su presudili da Naser nije zlocinac i tu je tacka
SREBRENICA je prodata.Ovo su AKTERI IZDAJE!