Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U zadnje vrijeme puna Bascarsija Turaka... dernjaju se ko da su na Araratu
Ne treba previse to sprijecavati, njemacka ih i dalje indirektno zove. Povecali su im socijalu sa 560 na 620 eura nedavno, olaksali dobijanje drzavljanstva sa 5 na 3 godine, imaju placen smjestaj, zdravstveno, javni prevoz, placene kurseve jezika i ostalog. Ukratko, bolje zive nego nasi sto odu tamo sa vizom legalno. Odem ja u njemacku povremeno u posjetu. Vidim svojim ocima, po danu u shoping centrima naci ces samo migrante, ukrajince i penzionere. Dok ostali svi rade, i to po 2 posla.
Zapad gura tamo gdje njih zulja...
zatvori i baci kljuc
JELI NEŠIĆ UHAPŠEN ?
A zasto turci ilegalno bjeze u njemacku kad je po bOkiru i erdOganu, turska ekonomski tigar.
Jadnici triput jadnici,!!!.
ne su, sve ih treba strpati u zatvor, dugogodišnji i svu imovinu oduzeti
Gradačac pun Sipe logično sicilija
Opet im dokucali u one sky nftove neki tekst hahah. Poruke koje samo drotina ima i dokucava ko kaze da to je to validno zene se fotosopiraju a ne poruke
sipa samo po Federaciji radi hapsi pravi akcije, smijete li u Brčko recimo nekad da niste ofurni tako u rs ne smijete to znamo.
Samo nek hapsi.