Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EU koja je priželjkivala raspad BiH devedesetih, sada se i sama raspada... Karma!
@adibadi92 a sigurno je SDA simpatizer.
@mojnemene jesam glup, pa nisam mu vidio nick odmah haha xD
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Amin
Uvest im potrebu za vizama, carine, poreze i sve što imaju države koje nisu članice
Tako će se raspasti i nato...
Mi dok uđemo u EU raspast će se
sad će poskupiti gorivo :)
Taman da BiH sad uleti
E,hvala Bogu vise ste dosadili i vrapcima na grani sa BREXIT-om..sretno..a,sto niste zaustavili rat u BiH kad ste mogli? Vozdra ne vidili se vise.
Mi ćemo u uniju sa VB
drzave vec pocele i izlaziti iz EU a mi smo nekih 15 godina daleko da udjemo...ako i kada udjemo,pola ce vec izaci iz EU
Slika 11 - Naša zastava bi se dobro uklopila tu sad po bojama :)
Zato treba zabrana glasanja građanu starijem od 60 godina, šta če oni krojit mlađoj populaciji budučnost? Za nekih 15-20 godina če Englezi opet tražiti ulazak u EU, do tada če ovi što su na referendumu bili prevaga pocrkati!!!!!
hahah odvojila se Republika Srpska...hah
Klixovci su govorili da od ovog nema nista, kako vas nije sad stid glumit ko da niste nista govorili ??
pustite BiH u EU i 1-1, iste dvije zemlje sa državama u državi
Yeah sretno, mi podržavamo pravo jednog naroda na samoopredjeljenje znate kako samoopredjeljenjem do otcjepljenja jel tako gospodine McCloud
EU je postala birokratski Frankestein, koji iz potrebe da sve kontrolira suštinski slama liberalnu ekonomiju. Mali i nebitni narodi kao mi tamo žure, dok veliki već vide da taj koncept lagano propada. EU nije ni zemlja, nije ni zona slobodne trgovine, EU je mutant koji se nalazi u egzistencijalnoj krizi. Ili ujedinjene u jednu evropsku naciju ili smrt, trećeg nema!