Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek dođu i nek nas preimenuju u Great Britain BH
Englezi su najopasnija i najucinkovitija vojna sila,.Komandant okom oni skokom.Znaju to dobro HVO vojnici koji su se mislili zafrkavati s njima.
U tu cast jedini iskreni i istiniti o ratu u Bosnifilm su snimili Englezi.Ni Turci ni Bosnjaci vec ENGLEZI! BBC -The Warriors https://www.youtube.com/watch?v=e4MbL9GunRQ Naravno i za Srbe https://www.youtube.com/watch?v=tJPrBJJ7YBA
Takodzer najbolji dokumentar o ratu u BiH je napravljen od Englezaca i BBCa, zove se "The Death of Yugoslavia". i nepostoji bolji dokumentar koji je bolje objasnio cjelokupni rat u Jugi.
hvala im do neba 😂
Ovo mi sve vise lici na Siriju
Kao nemocna i mala drzava pored drzava koji imaju interes oduzeti teritoriju od nas, mi moramo izabrati najboljeg saveznika za nasu buducnost.. ako to ne uspijemo ili ako pogresno izaberemo nasa drzava ce kad tad biti okupirana od snaga koji ce je podjeliti. Turska, Rusija, Njemacka, Amerika, Hrvatska, Srbija, Engleska, Iran; Saudia.. vi izaberite.
Ovo su SAS-ovi koji dolaze da likvidiraju dodika, zguze kacavendu i da ga popuse zeljki cijanovic
Rusija ce uvjek preferirati Srbe i ako u BiH ista pokusaju izprovesti, bice uz interes Srba, a ne Bosnjaka i Hrvata. zato ko god ih protivi je dobro za ponosne Bosance koji zele jedinstvenu BiH.
'zbog utjecaja na predsjednicke izbore'??? sta to.. hocel prostrojit po par vojnika na birackim mjestima u oktobru?? i zbog utjecaja Rusije.. al nije upucena prema Rusiji??
fol nezavisna drzava, mogu svi slati trupe ko kako hoce ....
kad ce rusi?
E svasta!! Kao da nam nije dosta Amera, Rusa i Turaka, evo sad i njih. Pa sto nisu cuvali Brexit koji su im Rusi platili i odradili.
"sto nisu cuvali Brexit koji su im Rusi platili i odradili." ocim pricas covjece? jesi li fakultet zavrsio u crkvi ili dzamiji??
Mogu li da pobijede u potezanju konopca na koridi ?
Znaci Kosovo je zavrseno,sad se prelazi na rijesavanje Bosne. Ili ce Bosna biti normalna gradjanska drzava kao i sve druge ili ce se to morati rijesiti silom,dakle bice rata.na miletu i njegovoj pudlici yugoslavu draganchetu chovici je da odluce sta im je draze :D
morace mile vise da izvodi striptiz u hulahopkama pred putinom,zajedno sa svojom pudlicom yugoslavom dragancetom chovicem.lijepo drustvance genocidno - UZP-ovsko :D
@gayhodza Bosna je zaista okupirana zemlja na 67% teritorije vladaju apardhejd zakoni i logika genocida Bujrum braco Englezi!
Po najtanjem puca.E koji smo mi bilmezi.Poligon za podkusurivanje velikih pohlepnih zlobnika.Moze im se
opet nam stranci krivi.?hahha sto se mene tice,dok su okolo chetnicke spodobe zakrvavljenih ociju sa nozevima u zubima,svaki stranac i navodni "okupator" je itekako dobro dosao Bosna je zaista okupirana zemlja na 67% teritorije vladaju apardhejd zakoni i logika genocida Bujrum braco Englezi!
Boli me gurac za sve njih, šta će Bake da kaže za narednih 100 godina, biće bolje levati.. hahaha
Ja vam lijepo govorim cije je Balkan igraliste ;)