Komentari (304)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pozdravljam akciju. ali kad završite s vehabijama, hoćemo da vidimo i četnike iza rešetaka
Načekat ćeš se blesane. Ne kontaš ti nikako šta ti se sprema.
Opet ce glupe balije od ovoga napraviti top komenar, vise njima smetaju Vehabije nego ravnogorski pokret, paravojna jedinica u Bosni
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
kapacitet zatvora nam suvise mali za sve kretene koje treba pohapsiti...
Zato svaki normalan bošnjak će iseliti iz ove države i živit u nekoj normalnoj državi jer ovdje ljudima poslije 20 godina rata još nije rat izašao iz glave.
fedja rulez! ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
selef - prva generacija (odabrana generacija). nazvati nekog selefijom u zdravim islamskim sredinama se smatra komplimentom, jer taj covjek slijedi Kur'an i sunnet, onako kako su ga slijedile prve generacije, bez pogovora i kompromisa. A to sto neki izjednacavaju selef=vehabija=terorista... za to nema opravdanja ni argumenta :) Svaki normalan musliman je protiv terorizma i nasilja, a borba za Islam u svijetu je druga stvar :)
Kako objasniti normalnom i postenom covjeku odkuda ovoliko bogastvo ovim gaconjama kad niko ne radi.u velikoj vecini imaju ogromne kuce i vrlo lijepe.Valjda ih taj njihov Vehbija uci da tako treba po vjeri...
sve sto je ekstremno i radikalno, bilo to u islamu, katolicizmu ili pravoslavlju, jeste stetno i moze biti pogubno za svaku zajednicu. takvim stavovima i idealima nema mjesta u 21 vijeku! naravno da niko nema prava suditi o nekome samo na osnovu izgleda, odnosno specificnih bradica i kratkih nogavica, to bi bilo pogresno i lose za drustvo u kojem zivimo. ne sumnjam da ce se postovati njihova ljudska prava i nadam se da ce pravda u ovom slucaju biti zadovoljena.
sve u haps !
sad ispadosmo svi teroristi sto nas vise mrzite nas je vise doce i nasih 5 minuta al necemo hapsit!
Srbsko Izraelska Pederska Agencija pfuj zar ima nas neko da ovo podrzav to ustvari oni normalni sto su im samo imena muslimanska a gori od vlaha komunjare i ateisti jadni ste vi svoje nevolite a njihovi vas nevole nema vas nigdje suge jedne
Nevidim dodu bakira i zlatka na spisku privedenih.
Dragi Bosanci i Hercegovci svih nacija, oprostite mi na mojim ružnim postovima! Od danas volim moju Bosnu i Hercegovinu!
Svaka čast SIPA samo hapsi bošnje teroriste !
Poštovani mateo : red je da prvo očistite svoju avliju (ako je i imate) pa onda susjedovu, naravno, ako vam susjed dozvoli :)
Nek sad govore da zakoni Federacije ne vaze za njih, kao sto to rade u G. Maoči
na onom potezu od Celebica i Ostrozca prema Trusini i Buturovicu ovih brada ima ko kineza
barem 10 likova koji komentarisu na ovom portalu necemo vidjati neko vreme..odose na Kubu na letovanje
u pravu ste gospodine Kvaternik..u ovakvoj frankenstajn tvorevini tesko je traziti neku buducnost.Jedini izlaz je potpuna nezavisnost a onda i podizanje kineskog zida pa neka se amerikanci bakcu sa njima.Oni su njihovi stvoritelji..kreirali su monstruma pa sad neka gledaju sta ce i kako ce.Mi imamo samo jedan put i zato pazite dobro gospodine Kvaternik kome cete poveriti vas glas na predstojecim izborima
JUdžine : Šta se ono na Dinari sjaji Pavelića slovo U na glavi.... jel vako dobro?
Ima li bilo kakva akcija SIPE da netko ne bude iz Kiseljaka uhapsen, mislio sam da nemamo terorista izgleda da smo i to mjesto popunili :)
Smece ljudsko vehabijsko treba sve pohapsiti dabogada im se sjeme retardirano zatrlo I njima I onome ko ih je doveo u BIH! AMIN JARABI!
Sutra će druge muslimane hapsiti i tako redom dok nezavrše ono što su krenuli sa srebrenicom pa na ovamo, eto muslimani ono što nisu uradili u ratu sada će u fastitičkom miru, ima da nas nema, a Vi samo šutite i zabite glave u pjesak kao i Islamska zajebancija koja gleda goli interes materijalni...