Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cvrsto se nadam da ce FUP pri tretiranju ovih krivicnih dijela uraditi najbolji moguci posao i dosljedno prikupiti dokaze kako bi se potencijalni krvci strogo priveli pravdi. Znam da ovo nece puno pomoci zrtvama, ali to je minimum sto drustvo mora da uradi.
Sve ih treba povješati za muda da vise do smrti
Svaka cast ali hocemo kao Danska, da se napravi registar pedofila sa punim imenom i prezimenom i fotografijama, ili vam je vaznije da su oni, pedofili zasticeni ili neki normalni gradjanin od kojeg uredno uzimate porez? Uzimajte ok, ali vrijeme je i da taj porez opravdate! Mogu ga ja placati i u Njemackoj nije problem?
uh ima malo komentara, vjv jer su mnogi pedofili aktivni na klix obajvama
Opet Kacavenda dijeli darove i poklone ?
gdje su sad imena? svakog dilera odma okacite prije jos Sudskog procesa a pedofili?
Sramota. Pravda za dilere!
Klix svašta dozvoljava sebi iz dana u dan pokraj ''gluhog i slijepoga'' Vijeća za štampu. Kroz nazovi slobodu izražavanja mišljenja dopušta da se po određenim temama širi najgora i najcrnja međuetnička i međuvjerska mržnja sve u cilju sataniziranja onih ''drugih'' ili ''trečih''a s ciljem š ''rasturanja'' Bosne ( BiH ).
Na licu mjesta smaknuti! Inace svaka druga opcija ce biti budalama signal da mogu nastaviti isto raditi jer je kazna nikakva.
Pobiti gamad.
@the-beg onda zasto su ti se preci poturcili i islamizirali kao kurbe i izdali vlastitu krscansku vjeru i korijene? Jeli,pametna glavo? Ajd listaj Kuran...pricicu sa maloljetnom Ajšom i prorokom starcem koju vjeru hajvanu?? ti bas ne poznajes historiju retardu...kako bih volio takve da posadim ispred sebe pa da vas ubijem u pojam argumentima..@poturceniBosnjo
Smrtna kazna za sve kojima se dokaze da su krivi!!!!!
Smrtna kazna za sve kojima se dokaze da su krivi!!!!!
@the-beg onda zasto su ti se preci poturcili i islamizirali kao kurbe i izdali vlastitu krscansku vjeru i korijene? Jeli,pametna glavo? Ajd listaj Kuran...pricicu sa maloljetnom Ajšom i prorokom starcem koju vjeru hajvanu?? ti bas ne poznajes historiju retardu...kako bih volio takve da posadim ispred sebe pa da vas ubijem u pojam argumentima
pederi=pedofili
@poturceniBosnjo ko ti trese kavez