Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je reć? Zar nisu već skontali da ga je onaj sapun ubio?
Treba ovo paziti da ne maltratiraju Bosnjane na koje su sve posrbljeno-ortodoksni kriminalci sve svalili, bas kao i za likvidaciju Vukelica koje je Dodika i kriminalce SNSD prozivao javno za korpucije preko TV-a.
Vaskovic blog: Dodikov juriš na sve koji istražuju kriminalne radnje njegovih NarkoZločinaca - Narko”Generala” Siniše Kostreševića, NarkoKrtice Mladena Marića i drugih; Dodik je “Zaboravio” da su Darko Ćulum i Mladen Marić najveći krivci za ubistvo Bašića
Zamisli da se u Sarajevu nakon ubistva uhapse sve osobe koje su sumnjive i imaju krivicna djela pa 55 hiljada ljudi bi bilo uhapseno 😂
Kad pocne vi se odbranite negativnim lajkovima..tolika vam je pamet
Do dick najavio hapsenja sest sati prije, da se krimosi imaju vremena skloniti 🙄
Gdje pecat pardon gdje ulica kamera
Izbrisano, sto pitas?
Pa Mile i Igor vam vode glavnu riječ u kriminalu i rokaju koga stignu. pittajte Vaskovića
Predstava za naivne
Moji idioti spremite se sve pocinje 4 Aprila
Da lu su hapsenja po nalogu tuzilastava ili su samo pod njhovim nadzorom kako rekose?. Ko biva Lukac hapsi koga hoce. Stara je to skola .
Hahahahahahahahahahaha
Vikend i jebu narod po gradu, a ja vjerujem da je taj koji je pucao u roku od par sati napustio drzavu, a oni prave akciju nakon sedam dana na u mjestu koje je udaljeno sat vremena od mjesta ubistva, maltretiraju ovaj nesretni narod. Znaju oni da tu nece nista naci ali treba prcati narod u mozak i vikendom.
Hapsi sve zajedno sa dodikom covicem i izmetbegovicem, oni su glavni i odgovorni za sve!
A Kabaš?😂
svašta baja unaprijed najavi opsežnu akciju