Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I mi smo prevareni, godinama državi uplaćujemo novac nizašta
Ima li gdje većih lopova od, Vardara pa, do Triglava, Tito vam je bio penicillin mamu vam ebem, sad vidim da je bio genije koju bagru je on držao, pa on je fenomen bio
Pa neka neko kaže da Ramo ne radi.Tako je od kada je trojka na vlasti Samo naprijed sa dobrim vijestima.
Koja to firma ima tolike pare? Daj ime firme
Jel bankar pokupljen?
Hvala bogu konacno neka pozitivna vijest i da su nase agencije uspjele nesto korisno da urade
Isto se desilo firmi u kojoj rafim ,prije par godina. Samo manji iznos do 50 000 . Mislim da nikad nije vraceni, niti ce bit.
Ovo je istina. Ukoliko ste poduzetnici koji se bave izvozom, vodite racuna da su vam email racuni zasticeni i provjeravajte u postavkama da li vam emailovi bivaju proslijedjeni na jos neku email adresu. Podesavanja gmail ili drugog provajdera. Imali smo slucaj gdje su hakovali mail i prosledjivali sebi emailove i onda jedan dan nasem kupcu samo poslali izmjenjenu fakturu sa novim brojem racuna. Sreca nas kupac je bio oprezan i nazvao nas na telefon. U protivnom je mogao i platiti.
i kod uvoza isto,uvale laznu profakturu
Ko je Imeeee Hajmooo
Jb majku samo džabaluka