Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Japanci se stide šta su napravili Kinezima, Ameri Indijancima a samo se bagra i divljak i dalje ponosi masakrima i zločinima. Odgovornost ovdje ne može biti na pojedincu nego na narodu.
sto je najgore time se ponosi djeca koja su rodjena nakon 95te znaci da je nije stvar u pojedicima definivno. roditelji truju djecu lazima od samog pocetka
Znaš kako, mogu svi pričati i moralisati koliko hoće i kome hoće ali djelima se pokazalo sve, ne samo ovdje već cijelom svijetu da je i balkan imao svog hitlera, himlera i goeringa, da ne pričam o gebelsu u vidu riste đoge, ajoj, taj je čovjek sam sebi demant, kao i većina njihovih 'mozgova'.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
respect!
Begović in, Izetbegović out !
sta fali Begoviću sto jhebe kršćanku, možda je njgova životna deviza : treba jhebat vlaha hahaha.
neka hvala nisam ja hvala Bogu ni u BiH niti u iraku,siriji,afganistanu itd...niti sam dzihadista niti blesavi bosnjo meni sve potaman.jbg uziva se.
ziganteli,jadan ti i vecona koji.su tvoji istomisljenici,bicemo opet karani od europe koju spominjes i ne samo europe,jer isti to se smiju i samo cekaju pogodan trenutak.
jao minusa,kao da lazem i izmisljam,mozda nisam upravu?!istina svima smeta.pa da,mi bos.muslimani volim zapad,krscane i rado.se ugledamo na njih,jer brate realno nisi moderan ako nemas momka ili djevojku,se.s prije braka,ako nisi svake subote u klubu i ne pijes alkohol i onda nam smeta sto nas drugi ismijavaju.fuj.
mishaa živi svoj život kako hočeš koga boli k* šta ko radi ....
samo da se nadovezem na istomišljenike koji zi kazu da nisi normalan.. ako hoćeš dzihad, idi u irak, siriji, pojas gaze, afganistan.. ako hoćeš zamotane krompiriće idi u saudijsku arabiju...
Bogami, evo zaradi Begovic ulicu u Sarajevu, a bogami i drugim gradovima Bosne i Hercegovine.
ma i ovaj begovic jbe krscanku kao i vecina nasih igraca prave djecu krscankama itd..zao mi je sto pored tolikih muslimana u svijetu,oni se zene i jbu krscanke.
haha ... ide šator ulicom
@mishaa: za razliku od tebe oni jeBu, a ti si jadan jeBan...
Fudbal nije samo fudbal. On je mnogo vise od toga. Onda se zamislis, koliko je Asmira, Edina, Vedada, ubijeno ili napravljeno invalidima.
Ovo su stvari koje dijele civilizovane ljude od barbarskih naroda.
Suza mi krenu. Svaka čast Stoke!!!
Ne mogu da vjerujem! Ovo je za svaku pohvalu! NE VJE RO VA TNO! Svaka čast!
Begovića za Člana Predsjedništva!!!
Nije to za njega. Za njega je Ministarstvo kulture i obrazovanja. Covjek održao lekciju kako se ponasa prema domovini u inostranstvu. 👌