Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo nosite i platiti ženi rentu 500 maraka mjesečno za uzurpiranje vlasništva i za duševnu bol 3 miliona
@ZagrebSusjed Ti sa Zagrebom imas isto sto i NASA-om...suti da te ko ne cuje papčiću
@DRYTornado Četalj ko četalj...kako kazu stari ljudi četalj je četalj, ujkan je četalj i po
Neka ga ba, polako ali sigurno RS dobija imidz fasisticke tvorevine koje ce kao takva na kraju biti ukinuta. Treba ga samo pustiti.
@fanaticos1 - RS će ukinuti, Dodik, Špirić i Cvijanovička. Molim sve ostale u BiH, nemojte im se miješati u poso! Mogla bi neka luda da im pokvari posao. Jel tako savjetniče Simiću?
Dodik svojim postupcima moli da ga neko makne sa politicke scene, ali niko da to skonta...
@B0SNAVJECNA I meni to pada na pamet
ma to Dodik samo Reko onako usput.ne slušajte ga vi.jeli on bog za BiH? on sve radi samo da bude uhapšen.njemu je aviz zašla.
Mene samo zanima kako nije sram pravoslavnu crkvu ipak bi to trebala biti postena institucija
Sato@ postena institucija 😂😂😂😂 pa ta postena institucija je i navodila na ratovanja i sve genocide koji su srbi napravili u svim ratovima...
Dajte ljudj radnu akciju da napravimo. Da to sklonimo zeni. I ja imao sadrvam nije mi se sviđao zovnuo raju i srusio govna tako i sa garazom. Ima zena pravo da radi sta hoce u svom dvoristu. Evo ja cu prvi da joj pomognem
uuji
uuji
najveca opasnost za bih su korumpirani banditi iz sda koji sirotu nanu koriste samo za skretanje paznje ..kakav dodik kakvi folovi ..pa sdoo je najveca izdaja u historiji ove zemlje ...sdoooo ce nam napraviti geto na pragu evrope ...moja hanuma treba posao ima islamske nauke mozel . samo glasaj za mog kandidata sve ide ...mozda ce malo hanuma morat da se savije ali sta ne stane njoj nek joj stave covjeku u prkno
Hebala vas i fata orlovic i crkva i dzamija i cke materine vise, i politika i sranja...dobogda nas mećava sve odnijela
Ne psuje
Ako je nešto nelegalno izgrađeno u tuđem vlasništvu mora se uklonit, bilo da se radi o crkvi, džamiji, sinagogi...
@RazumPrijeVjere Eto, otkrio si Ameriku...
Volio bih da se nadje neko iz EU da skloni ovu budalu od Laktasa. Zamisli kakva se poruka salje nama, obicnim ljudima, kad on ne postuje medjunarodne sudove i presude. Pa evo zasto bi bilo ko onda postovao i izvrsavao. Ovo sve vodi u anarhiju.
To on sve radi za Crnu Goru,da pokaze da ima muda Ko je i sta je on ,vlahondra prve genocidne klase,ali sta ces kad sa takvima moramo zivjeti, Sretan dan nezavinosti Bosno nasa jedina!!!
Ja koliko vidim ništa od toga nema,dodik sve ovo radi vlasti jer gori pod nogama,a vi kao sudovi to baš sada se javljate trebali ste vi to davnih dana riješiti i u federaciji i republici srpskoj.
Neka Fata proda Hifi zemljište da otvori pumpu i stvar će brzo biti riješena!
Ma nek zaustavi izmještanje . Kad moze vući za nos čitavu instituciju držqve , nek vuče i sud .
Poslije Dodika će doći puno gori za BiH