Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakvi smo ovo ljudi moji ?? ti manijak imas problema tebi drago sto se ovo desilo .....nek ti je Bog na pomoci .... jos jedna opomena svim bosancima i hercegovcima ne vazno koje vjere da jos uvijek zivo ustasinstvo !!!!
Nevjerovatno! Sebi ne mogu da dodjem! UZAS!
Vidjet ce te vi pizda vam materina kad dodjete u Sarajevo! Pobicemo i vas i vase igrace!!
TUGA! R.I.P. Vedrane TUGA!
samo da mi je znat sto ste ovaj clanak pustili da se komentira joj vam politike ciganske fuujjjjjjjjj R.I.P Vedrane
aj dragi Allahu pa sta se ovo dogadja rat nam ne gine!!!
Tragedija se desila... poginuo je covjek.. Ali... Pogledajte jezika \"novinara\": \"Dovukao ga je brat u automobilu\" ... Pazi... \"dovukao\"... Sram da vas bude u sarajevo-x Kakav je to satrovacki.... ? Sramota.
ubice...
Ust-stvo i cetn-stvo mora biti unisteno, to je fas-zam!
Ustastvo i cetnistvo mora biti unisteno, to je fasizam!
R.I.P.
jurisicu m.a.jku ti jj.ee.bb.ee.mm dajes lazne izjave kako smo mi poceli
Jesi svjestan koliko si glup ?
zali boze vedrana,i zao mi je sto je bilo poginulih...ali neka ste dobili po p.cki...svi ste vi bagra koju treba izdegeneciti jos vise
Pokoj mu dusi zali boze mlada zivota ,ali ove pizdarije da je plakao golman sarajava dok je cupao nekom liku jezik i ovo sto je pokjni Vedran govorio je cista laž,samo da se medijima uvelica njihova nesreca koja se desila u ŠB