Pozitiva(c) dana
0
Vedad Ražanica, mali junak
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e vidi ti malog lafa. ko lutka
Vedade Zelim ti da sto prije ozdravis i da kroz zivot nastavis roditelje cinit sretnima kao i onog dana kad si se rodio DidaHOS
vedo sve naj u 2011
Maleni drzi se. Mi cemo te spasiti !
Ljetos sam u uličnoj akciji skupljala novac za malog Vedu. Za jedan dan ispred Katedrale skupili smo 5000 KM. Nadam se da je Vedadu bilo od pomoći. pUNO sreće i brzo ozdravljenje zelim ti u svoje i u ime DOP-a.
VEDO MAJSTORE DA TI ALLAH DRAGI DA DUGI ZIVOT U SRECI
samo čvsto vedo! bit će sve udure akoBogda!
Set courage Vedade i usreći nas sve.
nema nazad, samo naprijed!! :)
:(
Poslije ucestalih POGODJENIH KLADIONICARSKIH PROCJENA i gubitka velikog broja \"pozitivnih poena, \" sa-x to sada pokusava na djecjoj nesreci ispraviti....Koja licemjernost?
Hvala Bogu, ovako treba svakome pomoći, nikada ne znamo kada nas ili nekog našeg može nešto slično zadesiti !!