Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za dame i gospodu u ministarstvima je svaki dan kao neradni. Ne znam sta stvarno rade. Vise ministara, pomocnika, savjetnika, sekretarica, konsultanata i slicnih nego u bilokojoj zemlji na svijetu.
Lijepo je biti uhljebusa. Fala Forto što produbljujes jaz izmedju uhljeba i radnika
BiH drzava diskriminacije.
Forto danas neradi
Gospodje ministarke😂😂😂😂😂
Dobro za te u ministarstvu je uvjek neradni, bio to 8 mart, 17 juli ili bilo koji drugi datum 🤣🤣🤣
"Radimo jer proces rada ne dozvoljava drugačije, ali radimo skraćeno i večeras imamo zabavu za sve uposlenice", kazala nam je glasnogovornica Parka Aldijana Hamza. al' zato mi svakog mjeseca 800 milja u padze...... :(
Treba sve i jedna da ima slobodan dan, da uživa u danu i iskoristi samo za sebe (:
Cudi me a kako je fino Forto kazao, ja u realnom sektoru samo kazem sta hocu i ne interesuje me vise kako ce se to zavrsiti. Ovo me podsjeca na jedan realni sektor za vrijeme Hitlera kad on kaze trebate to zavrsiti.
Pravda za seks radnice!