Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve će nekako, ali prosvjeta je Vladi rak rana. Najradije bi je ukinuli, ali ne smiju...Ogledalo odnosa prema kulturi i obrazovanju su Zemaljski muzej , statusi pozorišta, pritisci na obrazovanje svih razina da spuštaju kriterije, odnos prema studentskim domovima, farsa sa visokim i srednjim obrazovanjem, došlo je da nam se svijet smije i upire prstom u naše univerzitetske diplome, koje se dijele i šakom i kapom..., sa časnim izuzetcima...samo što još nisu počeli da rastjeruju prosvjetrare..
Sad ce njih novalic da ucjenjuje kako se radna snaga mora pojeftiniti da bi se povecalo zaposljavanje a oni sa svojim nametima ubise poslodavce i jos gore vecina tih nameta nije dovoljna za pokrivanje njihovih prohtjeva pa se moraju zaduzivati
Sindikat u sluzbi korumpirane vlasti smo zastupa interese zaposlenih u javnom sektoru.Svi oni koje zastupa sindikat, koji je u sluzbi vlade, su naslonjeni na budzet i javnu potrosnju.Javna potrosnja je u BiH abnormalna,nemoze se isfinnsirati iz domacih prihoda.To je upravo glasacko tijelo korumpiranih vlasti koje su eliminisale socijalnu ravnotezu u BiH.Bez socijalne ravnoteze nece biti ni BiH.
sindikati su stranacke marionete sviraju kako stranke diriguju
Kako ce vas izlagat do oktobra a onda, mrs sirotinjo u rupe odakle ste i izpuzali , SDA demokratija Asime spasi me ;D