Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da hoće Bog dati još ovako mladih, školovanih i vrijednih ali da služe interesima naroda... Efedndiću svaka ti čast. Ti si ono svjetlo na kraju tunela koje vidim... Ako nismo sposobni na nivou države nešto ostvariti, pa na nivou entiteta, a ko nam je kriv i ko nas sprječava da se kvaliteno organizujemo na nivou naših lokalnih zajednica i opština... niko.
SAMO NEKA SE TRGUJE, ZA TRGOVINU MOŽE SVE, I ROBA I PROSTOR, I TRŽNICA, NE DAO BOG OTVORITI KAKVU FABRIICU DA SE LJUDI ZAPOSLE E TO NEMA
Lijepa vijest i veoma pametna zamisao pomoci povratnicima.