Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
🤣🤣🤣 Šta je večernjakov naspram' Reda Ante Starčević"?
Upravo zbog ovakvih momenata, sramota je što su protesti pred OHR-om doživjeli fijasko. Kada su Šmit i Marfi sa balkona vidjeli onu jadnu šačicu ljudi, mora da su umrli od šege. Za to vrijeme, urbani sarajevski FGR Bošnjak je ispijao kaficu jer "to nisu moji protesti, to su SDA protesti". Na proteste je trebalo izaći, ne zbog SDA, nego da im pokažemo da Bošnjaci i dalje žive u ovoj državi i da nismo klinički mrtvi, kao što oni misle.
Sve nesto crveno kao u Nadreality Show Mafijas Godine
Jedna je istina Pavkoviću, ne postoje tri suprotstavljene istine, Istina je da su i Srbija i Hrvatska agresori. Malo je da tim ljudima date pečate, valjali su vam i valjaju mnogo više. Barem putovnice da dobiju.
Citam komentare i ne mogu da vjerujem kakve budale zive u ovoj zemlji. Kakve veze trojka ima sa ovim izborom? Znate li uopste ko daje nagradu, koji su kriteriji itd ...dajte procitajte nesto u svom zivotu osim lektire iz osnovne
DA SE SDA ODREKLA BAHATE SEBIJE NA VRIJEME SVE BILO BOLJE.
SDA OKRENULA LEDJA AMERIKANCIMA. ETO TI SAD.
O ovim neokrižarskim i islamofobnim rabotama ovih likova treba obavijestiti sve prijatelje BiH u svijetu a posebno organizaciju Islamske lige koja je članica UN i PIC da znaju šta ovi likovi rade BiH i Bošnjacima
I još neki dan ovaj šugo Marfy priča i bulazni kako Amerika podržava integritet BiH, kao da smo mi indijanci da ne vidimo da ovaj islamofob sve radi protiv Bošnjaka, ni jednu jedinu stvar nije uradio za BiH nego je ohrabrio Dodika i Čovića na rušenju BiH.
Ovo su ti promicatelji neoUZP ideja. E Marfy kako si shandrio ugled Amerike kod Bošnjaka koji je sad ravan nuli.
Malo im sve sto je uradjeno pa imaju potrebu da nam guraju prst u oko.
HDZ-ov pecat, je prikladniji naziv.
Večernji List je svaki dan pisao kako "uslovi za izbore nisu stečeni" te da se isti ne smiju održati.
Aljo idol mislio 1992-e Vatikan ce ugurat muslimane u Evropu.
Kako to da najveci hrvat Konakovic nije dobio?
Morfija ,Šmita i podguznu muhu Sattlera sjetim se svaki dan u dovi , kao i Trojanskih konja..
A Dino Diflomata je li dobio nagradu...