Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet reklamiraju kockanje i nagovaraju svoje čitaoce da kockaju! Stvarno - bez komentara! Žalolsno je to što građani BiH najviše pune budžet upravo učestvovajući u kockanju .. Hajd, mi koji ne kockamo plaćamo porez, a vi koji kockate - pored poreza još dodatno i od kocke! STOP KOCKANJU! Zlo nikada nije bilo dobro, niti će biti!
Ma šta kažeš , kugle imaju magnet u sebi haha
ma ja kako ne , moto se taj po kantonalnom savezu , i svud okolo pricao da je lopov ....sto nemogu na rende kora
kugle imaju magnet u sebi i broj koi se ceka nikad nece izaci.ljudi su otvorili oci ponude par peteraca da narod misli jes evo peterac a bingo dijele medusobno i sve je kompjuterski.NE LAZITE VISE NAROD PROVALJENI STE ODAVNO.
Pa nikad niko nije dobio u bosni premiju osim uposlenika lutrije.Oni to nastele da neko njihov dobije i podjele medjusobno.Ima jedan sto se moto po kantonalnim fudbalskim savezima on nam je to sve ispricao, a jedan je od rukovodilaca u lutriji....Nemoj narode djaba trositi pare
e ti znas ...nemas ti pojma , sta bi rekao za ovaj evropski loto sto je hrvatska uvela , izvlace 5 od 50 i dopunska 2 od 8 , uz to samo mozes igrati sarenicu ,nedozvoljavaju sistem , tako da nasa lutija bih zaista ima srce naspram ovih evropskih lutrija
Ja znam da ga niko neće dobiti. Ovo je najgora lutrija na svijetu. Pogoditi 6 brojeva od 45. Nema šanse!