Šest brojeva do dobitka
0

Večerašnji SuperJackpot u vrijednosti od 1.395.000 KM

Sponzorirani članak
SuperLOTO euforija je ovih dana zahvatila BiH. U SuperLOTO igri još uvijek nije izvučen SuperJackpot koji je dosegao visokiznos od 1.395.000 KM.

U igri SuperLOTO odnedavno imate i veće šanse za dobitak. Sve što trebate da uradite jeste da prekrižite svojih šest sretnih brojeva na pomoćnom listiću i odigrate dodatnu igru OdaberiBoju. Od sada i za svakih 3, 4 ili 5 pogođenih brojeva sa odigranom bojom, povećavate iznos svog dobitka.

"SuperLOTO igram svake sedmice, a u ovom trenutku nisam svjesna šta znači imati toliki novac, tako da bih vjerovatno kada bih ga osvojila tek tada pravila planove kako ga potrošiti. Ono što trenutno znam je da osvojim SuperJackpot, definitivno bih tu veliku sreću podijelila sa drugima, prvenstveno sa svojim najbližima, a naravno i sa onima kojima je bilo kakva pomoć najpotrebnija. Sebe bih počastila malim autom i stanom, a možda bih promijenila i mjesto prebivališta. Ništa se ne može postići bez truda i rada, pa tako se ni SuperJackpot ne osvaja bez uplaćenog listića", rekla nam je Adnana Nadarević, voditeljica emisije SuperLOTO.

Svoje listiće možete uplatiti do 17:30 sati u svim uplatno-prodajnim mjestima Lutrije BiH, a izvlačenje pratiti uživo u programu Federalne televizije, večeras, sa početkom u 19.10 sati.

Pogledajte i novi SuperLOTO spot Lutrije BiH koji je privukao mnoge simpatije i pozitivne reakcije, kako na našim prostorima, tako i na regionalnim.