Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne, nećemo čuti ništa novo. Nažalost.
@drinski Loše spinuješ. S jedne strane lažeš o BiH, a s druge "nadanja i očekivanja" investicija u Srbiji. Stvarno si loš. Investiraj u traktor.
@Kraguj034 Ti manje spinuj. Nemoj mrziti druge. Možda ono što te uče očevi i djedovi i nije tačno. Možda je i to spin. Ne treba nam saff i slični, već samo zdrava logika i manje vaših laži.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Večera. Šta će bit. Plus dnevnice. Željko oliži tanjir za Nas
Uzdaj se u se i u svoje kljuse. Dok ne prestanete glasati za nacionaliste i kriminalce, nema ni boljeg zivota za obicnog covjeka u BiH.
Vučić sam protiv svih. Dokle ga dovedoše sateliti iz komšiluka.
Nismo mi problem za nas,nego oni su problem za njih.Njihova sutnja je vjetar u leda ,klerofasistima koji jos uvijek imaju namjeru novih ratova i novih klanja.
Na zapadu ništa novo.
Boli njih k,,, za nas
A sta mi hoćemo..cuj nećemo čuti nista novo..pa svako ko je bio u evropi zna da tamo vladaju zakoni itd itd..sta smo mi to napravili da bi ljudi rekli ok evo primamo vas u EU..mi samo da je na guzove..i dan danas papci tresu sline po asfaltu..bježi ba
Sumnjivo, svaki put kad se sastanu sve gore i gore! Na što nas to može samo da podsjeća?
Nista guraju Srbe u EU zbog uticaja Rusa sve ce dobiti samo da se nadju u EU i NATO Zivi bili pa vidjeli
Sve obicne gluposti.
Velika se prašina diže kad se prazna slama mlati, ali nije zgorega i biti pomalo zabrinut do iduceg sastanka...