Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mjesec u kome se iz vatre izbavljaju i najveći griješnici i prašta im se,vratimo se našoj lijepo vjeri i budimo dobro prema svim ljudima oko nas... Dobro došao Ramazanu i hvala Allahu koji nas poživi da te dočekamo...
krofna3 Za ramazan treba izbjegavat vridjanje i mrznju al ti si ocito veceras dezurna budala na ovom portalu
krofna? jes ti to fino sto vrjecas druge vjere, svako ima svoju vjere, to ti nije fino, al eto ima stoka
Svima koji će postiti ovaj mjesec ramazana zelim da im dani posta budu lagani i da im prođu hairli i u rahatluku. Amin
Svim ljudima Muslimanske vjeroispovijesti od srca cestitam sveti mjesec Ramazan.
Vjera u Allaha dz.s ispred svega ! Sa vjerom u Boga sve je lakse !
Allah-Mubarek-Olsun....Muminima i Muminkama!
...svim vjernicima iskrene čestitke i neka vas dobrota obasja a zlo iskuša al ga pobjedite...
Nadam se da ce svi koji planiraju postiti smoci snage i istrajnosti da isposte do kraja :) moram reci tim se ljudima koji poste, a uz to obavljaju svakodnevne obaveze, pa i idu na molitve, zaista divim...Ramazan Šerif Mubarek Olsun vjernicima islamske vjeroispovijesti.
Ko isposti jedan dan u ime Allaha s.w.t. ..Allah s.w.t. ce njega udaljiti 70 god. od Džehennemske vatre ..subhanAllah !
Sve najbolje,,,
Nisam musliman, ali želim vam da ramazan provedete Čisti i Pravedni .Ako je post , namaz i pokora način i obveza onda neka bude tako.
hvala druze... da samo znas kako je lijepo biti musliman.. to se ne moze opisati... Poslanik je ucio svoje prijatelje da zive u miru i da postuju bracu krscane i jevreje, pa i ja tebe postujem i cijenim... Bog ti dao svako dobro...da je vjernika u Bosni vise, bolje bismo se razumjeli..
Nisam ni ja, al se svakako pridruzujem se zeljama
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svim mu slimanima. Ramazan Mubarek Olsun. Sretno!
Sve najbolje zelim....
... od dvadeset rekata, ramazan provode nastojeći što više učiti i razumijevati kur'anski tekst, prisustvovati mukabelama, jutarnjim i popodnevnim izučavanjima Kur'ana. Također, druže se na zajedničkim iftarima i sehurima, razvijaju duh međusobne solidarnosti, te nastoje izvršiti obavezu koja proističe iz propisa zekata i sadekatu-l-fitra. Nisu svugdje isti običaji u svijetu, obaveze jesu, ali lijepi običaji, kao mukabela ili zajednički iftari su posebno svojstveni muslimanima u Bosni (Bošnjaci). Tako da je to, prema mom mišljenju, prikladno, nema potrebe za protestiranjem. Ramazan Šerif Mubarek Olsun bošnjacima i ostalim muslimanima u svijetu.
u sreći ga proveli
https://www.youtube.com/watch?v=HmO2_DJVzfY
Provedite ga u ibadetu i cinenju dobrih djela. Da nas Allah spasi Dzehenemske vatre i uputi na pravi put. Amin !
Ne znam zašto, ali ova slika u članku je tako gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay
mozda si ti pedercina
Ma nisam prijatelju, nego divi ovu dvojicu sa slike bgt