Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RADU SVAKA CAST! SMRT GRASU!
ama, ljudi, kakvo vanredno stanje! zašto neće biti kažnjeni oni koji su nepropisno parkirani u Kranjčevićevoj ulici?! to su uvijek isti ljudi, nebitno da li je varedno ili normalno stanje... znam ja da ovo nema veze sa Radom, ali toga je više preko glave, ne mogu u haustor da uđem!
ZENICA JE ZA VAS VELEGRAD ...... !!!!!
Pa vi u Sarajevu i nemate vise od pet ulica buuuuhahahahhahahahah
MA KOJIM PUNIM KAPACITETOM RADI KJKP RAD ZNAJU LI GDJE SU ULICE IZNAD OPĆINE NOVI GRAD,NIKAD JOŠ NIKO OSIM STANARA NIJE DOŠAO ,DA BAR JEDNOM PRODJE GRTALICA ALI VALJDA NISMO NA ATRAKTIVNOJ LOKACIJI SUTRA 7 DANA OD POČETKA PADAVINA..................
J.eb.o. lud zbunjenog.
na sta pricate gluposti. moj otac radi u grasu i sa svojih 60 godina cisti. prvo provjerite informacije pa onda sudite o njima.
kamen spoticanja ....
Bravo RAD, sve pohvale. Ljudstvo vam je na ulici otkako je ovo pocelo \"mečaviti\" u Sarajevu, a radnici GRAS-a su kod kuce, i njihovo ih rukovodstvo mora putem medija pozivati da dodju na posao, i kako vec neko rece, dok turci i studenti ciste, oni u vunenim carapama i priglavkama duskaju kod kuce - sramota
I radnike Grasa u miljacku...2000 radnika,a studenti i Turci ciste pruge...
I nepropisno parkirana auta u Miljacku!
Takva nam je Drzava!!!!!
E koji snijeg samo ode u nista.Da razmisljamo malo bolje docekali bi da u kratkim rukavima skijamo.A ovako sve ode u vodu. Sta im je falilo da na Mojmilo ovo odvuku pa da se moze mladja raja do maja skijati.
Svaka cast momcima koji su vani po cijeli dan sa lopatama.Onima u grtalicama i bagerima takodje al kabina sa grijanjem je jedno a minus i lopata drugo.
da hoce jos 2 metra napadat