Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fadil je istospolni Gey😁
a prebice ih neko
@KraljaTvrtkaMahala...moj se tata dokazao na tvojoj mami a meni u Amanet ostavio jednorog da ti bodem sestru i pruzam joj slatku bol... SDA topli BRATE Selam!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ako ovaj fadil produzi jos jedan mandat doci ce do najveceg egsodusa bosnjaka sa ovih prostora i bosanska privreda ce biti unistena
Na sta sve nece nasa drzava morati pristati kako bismo usli u EU i NATO, pa to je nevjerovatno i evo vidimo i na LGBT parove. Sve je to ranije bilo okatrakterisano kao bolest, a sada tu bolestt promovisu kao nesto moderno i normalno. Protiv sam ovakvih zakona i javnih parada po gradu, a svako ima pravo da radi sta zeli u svoja cetiri zida. Nikakve anomalije i bolesti ne treba podrzavati. Meni je jasno, nama ce EU diktirati sve propise i zakone koje cemo morati usvojiti, ako zelimo u EU.
E ovo je ono sta fali sto paradiraju....
Ali je SDA protiv Gay parade...sve Po potrebi, ili je i za ovo kriva "sestorka"
BLAGO NAMA KAD SU NAM OVO NAJPRECI PROBLEMI, GDJE NAM FADIL KAPU KROJI.. ZATVARATE FIRME,RUDNIKE,ALUMINIJUM,DA NENABRAJAM MANJA PREDUZECA,VI SE PEDERLUKOM BAVITE.. JADNI MI SVAMA
ovaj komentar mozes ostaviti na bilo koju vijest dosado
TO FADILE UREDI ZA SEBE PRAVA,JEL TVOM PEDERLUKU CE BRZO KRAJ..
Nek je hairli buducim mladencima, :))
Fadil frulas
Gdje je onaj papak sto je pljuvao po bivsoj vladi zbog parade ponosa? Rekoh li ja tebi da ce tvoji isto uraditi. Kad stranac kaze, nema hocu necu, ili zavrcu pipu.
joj da se neko van sda ovim bavio, razapeli bi ga rezimski mediji
Dabogda vam za lijeka trebalo.
Gay is ok
DaBogda vam se na djecu vratilo ovo za šta ste glasali i ne docekali unucadi!!!
Bas su sexi ove dvojica. Kud plovi ovaj brod?
KaRem ja njemu ,kaRe on menii,i tako se mi kar*mo..
Bolje da su pederima prosirili jedan dio neuropsihijatrije