Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajde sto ne znaju o Holokaustu od 1941-1945!Ali ne znaju ni o GENOCIDU od 1992. to je ipak tako skoro bilo.Problem je sto mnogi koji znaju sute i ili lazu u odbrani genocidne tvorevine potpuno ociscene od ne -Srba. Neka se vrati svako na svoje,vratite na Bosnu iz 1991. godine
Podrska Jevrejskoj zajednici u BiH i saosjecanje nasim sugradjanima, Jevrejima, povodom Dana sjećanja na žrtve Holokausta. Dragi sugradjani, ne obracajte paznju na ove zlonamjerne i provokatorske komentare, Bosnjaci su velikom vecinom uz vas. Uvijek bili i bit ce!
Sanhedrin 57a . When a Jew murders a Gentile (\"Cuthean\"), there will be no death penalty. What a Jew steals from a Gentile he may keep. Moed Kattan 17a . If a Jew is tempted to do evil he should go to a city where he is not known and do the evil there. Sanhedrin 55b . A Jew may marry a three year old girl (specifically, three years \"and a day\" old). Sanhedrin 54b . A Jew may have sex with a child as long as the child is less than nine years old.
onaj ko zaboravlja zlocin,postaje njegov saucesnik Gospodo, da niste zatvarali oci kada stradaju Jevreji ne bi se dogodila Ruanda,Armenija,Kambodža,Srebrenica,Darfur. Zbog svega toga, obaveza vam je da se sjecate, da ne zaboravite, a oprostiti ce neka druga generacija.Nijemcima je trebalo vise decenija da priznaju Holokaust iako su imali presuda Suda u Nirnbergu. Vjerovatno ce i neki buduci politicari iz danasnje Republike Srpske smoci snage da prizna genocid u Srebrenici, ali otreznjenje i katarzu treba proci buduca neka generacija u RS-u, ali nazalost i u Federaciji, jer iz velikog broja komentara provejava ruzan jezik mrznje i netolerancije.
Za veliko čudo da neko i Cigane spomene i genocid nad njima što je izvršen, pošto su obično Jevreji dežurne žrtve. Pitam se samo šta je s genocidom nad Slavenima što je izvršen? Ili genocid nad Kurdima što je izvršen? Ili genocid nad Palestincima što je izvšren? Ili pak genocid nad onim nekim narodima u Africi za koje pola nas nije ni čulo, isto ko što polovina ostatka svijeta nije čula za genocid u Bosni?
Evo ih,odma se javljaju Serviani-sluge da negiraju genocid nad Bosnjacima,naravno i nad Jevrejima-jer Boze moj \"samo su oni bili zrtve u WWII \"-a niko ne spominje,pored holokausta nad Jevrejima,GENOCID NAD BODNJACIMA U WWII !!!! CITAVO PODRINJE JE POKLANO-procitaj knjigu \"GENOCID NAD MUSLIMANIA\" od Vladimira Dedijera Sto prije,ako hocete pomirenje,uvesti ostre kazne za negiranje holokausta i genocida nad Bosnjacima!
a sta je sa genocidom u palestini??
cetalji priznajte GENOCID!!!
BEHMEN OSTAVKA.
Daleko vaznije,zajedno zivjeti,nego zajedno mreti\"-Gospodo draga,To vam je Nemoguce,JEDNO bez DRUGOGA !!!
Bas je dobro nasao Finci kome ce dati intervju. Sa-x je jedno veliko leglo antisemitizma.Pogledajte samo sta se pise na forumu a i ovdje pokomentarima.brisu se neke vulgarne rijeci a one mnogo teze kao prizivanje Hitlera i novi genocid, sirenje rasne i vjerske mrznje,ostaje
Jedi govana od Natanjahua, ne brisi komentare orangutane.
fujjjj na faci mu se vidi da je nakav uhljup pravi
kad ste proklet narod
mogli ste DAVIDOVU ZVIJEZDU staviti umjesto ove FACE SA SKRGAMA
pozdrav za unuku Leu :S
mozete da brisete postove ali ne mozete da brisete nasa iskustva mi dobro znamo s kim imamo posla o vasem licemerju bi se mogli tomovi napisati