Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U slućaju da se ovakav Zakon usvoji, zasigurno će ga oboriti Sud za ljudska prava u Strazbouru, koji će inzistirati da se ni na koji na čin ne smiju zaobilaziti penzioneri rada, isključivo rada, za koje je PIO inkasirao 40 godina njihovog doprinosa, ma kad da su otišli u penziju. To što Rapa i Novalić potpisuju i predlažu će oboriti svaki sud. Zastupnici koji budu usvajali ovakav zakon treba prvo da konzultiraju pravnike, pa onda da skontaju za što će glasovati.
rapa vladin čovjek, zabiće da skupa penzićima u dupe hahahahahahaaaaa neće više biti ni u kontajnerima
prevariće ovi kriminalci penzionere opet
Zakon kojim nisu uopće obuhvaćeni povišicom penzioneri od 2007 godine do danas, gdje je velika večina onih koji imaju minimalne penzije je sramota, a još veća je sramota da penzioneri koji su otišli u penziju poslije 1998 dobiju samo 5% povišice. Ovakav restriktivni zakon ide na ruku neradnicima i onim koji idu u penzije sa15 godina staža i 8 vojske.Ovim zakonom najviše su zakinuti penzioneri rada sa 40 godina staža, koji su prvi mrali dobiti povišicu pa svi ostali.
da od mnogobrojnih policija postoji samo jedna koja nije stranacka marioneta...uletila bi u pio...i tamo pronasla na hiljade laznih mladih penzionera...koji su predali falsifikovane dokumente...a podmiceni uposlenici pia su samo zatvorili oci na takve...jer od cega bi uhljebi vikendice i vile pravili...
Neće!
Nije me strah starosti, strah me je penzije .