Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jOS MALO PA CE PO SARAJEVSKIM ULICAMA POSTAVLJATI I BRACNE KREVETE,TAKO DA RAJA MOZE DIREKTNO IZ KAFANE U KREVET DA NE TROSE LOVU ZA PREVOZ,A I PRAKTICNO JE ZA ALKOHOLICARE JER CE VAM USKORO POLA STANOVNISTVA BITI PRAVI ALKOSI A POSEBNO MLADI,VASI POLITICARI SAMO PREFERIRAJU KAFANE I KAZU SARAJEVO NAPREDUJE UZAS OD GRADA SU NAPRAVILI,SAMO ALKOHOL I DROGA NA SVE STRANE FUJ,KOCE LIJECITI TU OMLADINU BOLESNU,BOLESNICI POPLITICARI STA RADITE??????
nazalost, cijena zakupa prostora od opstina je takva da ne mogu ni ostvariti vece prihode (kirija za stan je u centru veca nego zakup povrsine za bastu), ali zato su cijene pica po svim bastama debelo napuhane, a da stvar bude jos gora, dnevni pazar sve i jedne baste u gradu je cca od 1500 - 2000 KM, a niko od njih nije u sistemu PDV-a, nit placa kakve poreze, nit se radnici prijavljuju (bar na pola radnog vremena). Slazem se da smo sami krivi za sve, al eto nam sanse za koji mjesec da bar malo pokusamo da popravimo situaciju (ako nista drugo, bar u kantonu)
bitno je da su te baste na sred ulice kako bi oni koji imaju para mogli sjediti kao u izlogu. Vazno je da se vidi ko ima a ko ne.
hahahahah
a pored ekonomije imamo kauc,.weeeeeeeeeeeeeee
Sarajevo-X svaka čast za ovaj članak!!!
@armin Taman podjoh napisati... Nisu uslikali najveće ruglo u gradu, onih nekoliko kafana i njihovih \'bašti\' poslije \'Michelle\', uključujući i kafanu koju si pomenuo! Kad sam ono vidjela, mislila sam da se neko šali! E pa onaj dio je definitivno najružniji dio Sarajeva! Metropola, pa da nema šetalište... Nevjerovatno! Od Ferhadije je ostalo samo prolaz...
RESPECT Sarajevo grade, šta ti papci rade! :(
Da li mi smetaju ljetne baste u Sarajevu? NE Da li me seta ne regulisanost zakonska istih?DA DA, smmeta mi sto baste izlaze izvan gabarita koje su vlasnici zakupili u maticnim opcinama. DA, smeta mi sto ne mogu setati gradom od pojedinh basti. DA, itekako mi smeta ovaj medijski reket- ko biva, platite SA-Xu pa cemo pisati afirmativno o vama sledeci put... DA, smetaju mi automobili na trotoaru. Manje mi smeta reklama za fast-food, ali mi smeta. Hajd sad razgulite
...a OPERA preko puta pozorišta?! Lik ogradio tri duluma asfalta za potrebe bašte...
pa ova firma Step d.o.o. se bavi od elektroinstalacija preko postavljanja ulicne rasvjete pa do ugostiteljstva...stvarno svaka cast imaju sirok dijapazon djelovanja....
Hadžibajrić uzima lovu za sve ovo! A lik je udario i pješaka, a proces sudski ništa...??? eee.....
Da se ovo dešava u nekoj VUKO.J. pa OK ali u Sarajevu i to u centru nevjerovatno. Samo shvatite da je to interes pojedinca koji zarađuje novac, nije mu ništa drugo u interesu, a uvijek je malo. Radnici neprijavljeni kao ni 80% robe koje prodaju.
Oprostite, izvinite hoću li vam smetati malo bih se ljubio sam djevojkom na klupi kod spomenika ? Super atrakcija za privatnosti ni u parku na klupi. SRAMOTA ZA GRAD, SRAMITE SE INSPEKTORI ŠTO UZIMATE PARE ZA TAKVA JADNA ODOBRENJA ( INSPEKCIJA NEKA DOĐE NEKA IZVRŠI REVIZIJU I SUSPENDIRA INSPEKTORE ,A NE VLASNIKE KAFIĆA KOJI SU PODNJELI ZAHTJEV ZA UZURPIRANJEM JAVNE POVRŠINE PA I SPOMENIKA)
Koliko žena bez imalo dostojanstva i časti pokazuje noge braći i kaurima. Sodoma i Gomora :(