Komentari (268)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dok ne pocnu da pljuste tuzbe i sudovi ih ne pocnu rjesavati u roku od mjesec dana ova drzava nikad nece stati na noge, sada da porodica poginulih tuzi upravitelja radi ubistva i trazi milion odstete - e za 7 dana bi sve zgrade imale ispravne hidrante
tuzbe kome? korumpiranim sudovima
i vatrogasci su vidim azurni pred njima stomaci ko bacve dje ce se ono na one merdevine popet
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
živim između zgrade u kojoj je bio požar i vatrogasne brigate. od trenutka eksplozije do trenutka kada su vatrogasci došli prošlo je minut i po, a sad što nisu fizički najspremniji... i što im je oprema od vaikada. i što su nam zgrade kakve jesu (ne zato jer su na alipašinu, nego jer su u bosni, prestanite da marginalizirate ap :D )... eh to je već drugi par cipela. ne kenjajte mnogo po ljudima, koji su za mene heroji.
Brigo moja predji na drugoga..
evo snimke pozara od pocetka do kraja... https://www.youtube.com/watch?v=Mi5F7vn4lx0 :(
 Bilo je predviđeno da izađu na krov, ali vrata su bila zatvorena lancem i katancem, onda smo morali čekati da vatrogasac iz vozila donese kliješta i da se popne na 16. sprat", navodi Gibanica. Tipicno neorganizovani nasi vatrogasci, Popnes se na 16. sprat bez alata a onda cekas da se neko popne gore a vrijeme tece.
To nikad nije radilo u nasim soliterima, a najvise smo krivi mi stanari. Sjecam se ili neko razbije staklo na hidrantu ili ukradu crijevo ili mazu i pisu po hidrantima. Trebamo odgajat djecu da paze i postuju zajednicku imovinu.
Upravitelja moraju odmah uhapsiti ! Upravitelji su najveći krivci. Uzimaju redovno novac, ne ulažu ništa u naše haustore Gibanici kapa do poda. RESPECT za vatrogasce za hrabrost i sve
I naravno sad ce reci imao je ulaz u podrum svaki stanar ne mozemo utvrditi ko je iskljucio hidrante i ko je kriv.A 2 zivota otisla.Uzas.
Policija, vatrogasci i hitna, dolaze na kraju kad bude sve završeno, jer ovo je BIH
Krivicna redom...za nesavjestan rad sa smrtnim ishodom....kad ce se vise poceti odgovarati za propuste :(
Niko nije kriv a dvije osobe izgorele-uzas- Vatrogasci povazdan spavaju a kada zatreba neznaju ni gdje da se prikljuce,kako ce znati kada je sve neispravno i niko nizasto ne odgovara....
Sve navedeno pokazuje sposobnost vladajucih uhljeba, bitno je da oni, njihovi pomocnici i djeca voze zadnje serije omiljenih vozilica!
Da postoje mjesne zajednice sve bi drugcije bilo
Pas mater!!! Pa prekinite prebacivati odgovornost jedni na druge! Ucinite nesto konkretno za ubuduce bar :@
Prije par mjeseci sam zvala upravitelja da pitam koliko naš haustor ima novca na računu, da vidimo da popravimo uništene hidrante i naravno nisam mogla da dobijem tu informaciju, nego su me uputili na "licenciranog" predstavnika, koji je rekao da im je tražio taj papir i da će opet tražiti.. Do danas ništa.. Znači ja sam ovlaštena da platim, ali ne i da dobijem uslugu koju plaćam? Pun mi je više klinac ovog rasula i lopovluka..
Kaznite upravitelja pa neće više njihovom nemarnošču građani ginuti...
Upravitelji rade bez ikakve vanjske kontrole i inspekcije. Hidranti ne rade i za dva stradala penzionera neće niko prstom međutim. Već mogu da vidim Konjakovića kako ublehari pred medijima, Rumenko kako kulira i novinare kako ignoriraju ovaj događaj nakon par poziva iz centrale. Poklopite se bošnjaci, sarajlije. Dobro je ne puca.
Bas tako. I ako slucajno ko spomene tuzbu, brzo ga odgovorite od te "glupe ideje" jer moze tuzba da se izgubi. Bolje je sutiti...