Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast momak na rezonu. Imaju kamione, vodene topove, mjesto sto blokiraju obicne ljude - marisite drotove i policiju vodenim topovima i kamionima i trazite svoje silom. Idioti.
ne vjerski poglavari vjerske poglavice
@ kahn Potpuno si u pravu, i to je zdravo razmišljanje. Frustriran sam ovim štrajkovima koji totalno nigdje veezeeeee...... Pa ne možete napraviti NIŠTA apsolutno NIŠTA blokadom ulica, samo pravite štetu svima nama, a političare ionako zaboli briga hoće li država zaraditi ili ne, oni su svoje pokupili... Ne razumijem ŠTA ČEKAJU po nekoliko mjeseci i onda se lafo bune, Mostar nema gradonačelnika već više od pola godine i oni se TEK SAD sjetili da štrajkuju, i to opet da smetaju NAMA a ne političarima. Idi njemu pod prozor pa upali sirenu i sviraj po cijeli dan, organizuj j...ni party ispred kuće njegove....
I nije mi jasno zasto Vi blokirate ulice kojima se ja setam a platio sam uredno poreze ovoj zemlji . Idi blokiraj glavnog krivca / vi tacno znate ko je on / i njegovu privatnu imovinu koju je ukrao od tebe . Zasto blokiras mene da ne mogu da radim i da se vozim ulicom za koju placam cestarinu , za auto registraciju itd. Sve vas koji ste na budzetu i podjete strajkovati trebalo bi odmah otpustiti sa posla i zaposliti nove snage koje nece cekati danima da im se ne isplati plata vec odmah nakon prvog mjeseca reagovati .
Svi VI sto se hranite od poreza,mojih / nasih /, ste direktni krivci zasto nismo na listi za olaksice viznog tezima . Sta mislite da ce VAS Brisel i EU pustiti da mu dodjete pred vrata i strajkujete gladju , blokirate ulice i non-stop nesto trazite , i uvijek zaostalo , zaostalu platu , zaostao topli obrok , zaostali regres , a znate kao i svi mi sto znamo da su te pare potrosene i da su zavrsile u privatnim dzepovima pojedinaca iz vladajucih stranaka. Zato na sljedecim izborima opet vjerujte iskusnim i provjerenim nacionalistima koji uz pomoc vjerskih poglavara sire demagogiju uspjeha na svoj kriminalni nacin . Dajte njima opet glas i imacete vlast koja vam garantuje puno puno neradnih dana / strajkova / .
juriš eeeeeeee