Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gori gora, gori borovina.
Bošnjaci su dobri kad treba verbalno potaljivati vatru, a kad se treba prihvatiti gašenja onda kriv Dodik, kriv ovaj, kriv onaj.
Od čijih para je Dodik kupio helikoptere i avion? Nije iz svog džep i isključivo poreskih obveznika entiteta.Treba li sada svaki kantonalni premijer pored voznog parka koji broji desetine raznih vozila kupovati i helikopter? Ova država mora zbog Hercegovine u kojoj se svake godine dešavaju iste stvari nabaviti par kanadera. Skrhaju se svake godine milijarde u svašta, a to znamo da moramo imati.
To se sve lako pogasi, imaju helikopteri u Republici Srpskoj. samo trebate ponizno zamolit Dodika i poljubit ga u dupe. Ovo drugo vam neće biti teško jer ste naučili i imate višestoljetna iskustva sa turskim okupatorom.
A Ugarska ništa jel,to vi onako ih pustili
sumnjiv mi je helikopter iz RS-a.gasi požar a možda je obrnuto.
Koje prezime, Šabanović, hahahahaha hahaha !!! Nek vam Bakirbeg sredi dolazak turskih kanadera. hahahahaha hahahaha
Čitaš ovo,gori pola Bosne,ne da polupitomi medvjed helikopter OS,i onda pročitaš da se ugroženi Laktaški medvjed prerezao helikopterom na pjena party kod štovatelja fašizma...samo me čudi kako kamere nisu na partyu uhvatile i trećeg im jarana,trezorski eksponat iz dinastije Izetbegovic
alijin nije dorastao da bude u odabranom društvu. sa vođom terorista i negatorom konstituivnosti se ne sjedi.
Druže...imaš Zetru pa kad bude onaj skup odeš tamo i sa 34 riječi u opusu sa njima laprdaj...ko ima imalo mozda i očiju vidi sta se dešava...ljudi se zavadjaju ne bi li se mrzili a bagra se bogati...ti pogledaj počev od jbng vrtića treba ti SDA štela da ti se dijete upise,a da ne pričam ostalo...meni ste odvratni da to riječi ne mogu opisati,masa mi ni ovi trenutni ministri iz Lutovog naroda nisu ništa bolji
Hvala nesposobnoj vlasti koja neće da nabavi kanader