Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova drzava je za crtanog filma
Eno i Semir Kaplan gasi svoj rostilj u Stocu.
Za sve one koji se brinu o uticaju medija i prisutnosti našeg Premijera u njima, jedan mali komentar sa moje strane: Razlika izmedju našeg Premijera i onih, koji bi da utiču na Medije, te nastoje da se u istima svakodnevno, više puta u njim a o njima govori i piše, je u tome, što su ovim zadnjima, isti ti Mediji potrebni da prodaju sebe i svoj tkz. „Rad u Narodu i Za Narod“, po onoj staroj, malogradjanskoj „Pa znaš, istina ti je to – gledo ja bolan, bilo na Televiziji ili radiju ili ćito u novinama, dobar ti je on, a kako pametno priča, ko da je moje krvi rod!“ Naš Premijer, eto napravio grešku- Ostao Normalan čovjek! Pa zajedno, sa istim tim Narodom, zagrnuo rukave i pogurao u istu onu jamu! Onu Narodnu! Baš kao da je od moje krvi rod!
Pa logika cista covjek gasio pozariste oko vikendice! Sto da e veliki moreplovac Niksic jao jao
sve to što je ova š.upčina ugasila,nek\'ogradi?!
Posjetite stranicu građanske inicijative \"Ugasimo požar u Konjicu\" i, ukoliko ste u mogućnosti, odazovite se pozivu administratora. Hvala unaprijed. http://www.facebook.com/UgasimoPozar
Zaboravih, ispred ove engleske rečenice ukucati \"sell\" izađe više opcija. Stvarno ne mogu da vjerujem da čitava država nije u stanju kupiti jedan avion za gašenje požara a u stanju je potrošiti silne pare na najnovije četverotočkaše koji se daju raznim ublehama(čast izuzecima) uglavnom za njihove privatne potrebe, te uzimati kredite od MMF-a da bi istim tim ublehama nepotrebno isplaćivali plate, troškove i ostale daće.
Bosno moja, jadna li si.
Kako vlast reaguje na požare? PA LOGIKA BRATE \'\'NIKAKO\'\'
Savjet za našu vlast tj ministre je da oforme ekipu za prevenciju od požara pa da odu na google(ako ne znaju oni neka pronađu nekoga ko zna) i ukucaju \"airplanes for forest fire extinguishing\" i izbaciće im firme koje prodaju avione za gašenje požara, pa neka kupe jedan bar na kredit(naprave im te firme i takav kreditni aranžman) ako ne mogu uštediti na preskupoj administraciji, jer i naredne godine će biti požara i svake sljedeće a skuplja je šuma od jednog i mnogo više aviona a da ne pričamo o eventualnim ljudskim žrtvama.
Ja budaletine majko draga
Gledao sam i slušao izjavu...onako ne govori ni totalno pijan čovjek, ali govori BiH političar koji misli da je vlasnik države i naroda. Budaletina...
cccc ma j ku j e b o ne zna cvijece zaliti i on ugasio SAM 150 m,,sad ce ovi penzioneri reci \"e svaka mu cast on je borben glasamo za njega\" i opet zeganje ko i svake godine
Dje si ti vatrogasac ,nisam te poznao,keve ti se najeb**m
Cekaj! Cekaj! Sad ce jos malo izbori pa da vidis kako stvari stoje ... Djaba zapisavas pozare i rizikujes da oprljish cunu!!!!
SDP - Država za Kriminalce i njima slicne!
e jes ga ugasio