Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NE "počinju utvrđivati uzrok požara" NEGO "počinju raditi na utvrđivanju uzroka požara". 'BEM VAS NEPISMENE!
iste ili slične matrice u srbiji ,bih ,c.gori ....zapali i protjeraj radnike za beograde na vodi ,neke druge arizone i sl.ovo je ovdje balkan,...zemlja iz sna..
Sta imaju utvrditi? Pozar podmetnut. Pocinitelj se nikad nece pronaci jer ima para, dolazi sa druge pijace u istom gradu, vjerovatno. Istrazitelji ce se potrudit da se ne sazna ko je i mirna Bosna 😁
Sad će načelnik (SDP), kao i prošli put, parama iz opštinskog budžeta da pomogne saniranje štet na PRIVATNOJ pijaci koju su nelegalno sagradili kriminalci iz SDA i A- SDA, a sve u cilju kupovine glasova za lokalne izbore, pod izgovorm kako se pomaže "ugroženim" radnicima. Ovakve pijace su rak rana i za zdravu ekonomiju i za društvo u cjelini. I treba ih zatvarati.
Neko bacio oko na plac, kome je u interesu izgradit nekakav poslovni kompleks ili vilu za privatne potrebe.
to je bio izvor zaraze, i bolje što je izgorio taj buvljak.
Zavist, konkurencija, i pad prodaje kod konkurenta....
istrazitelji...bilo bi posteno da se prvo vase diplome daju na provjeru...pa tek onda da dodjemo do postenih istraga...
katastrofa
Milijardu uvezene robe na crno se tu prodalo...