Dvije porodice napustile vikendice
30
Vatra kod Boračkog jezera se spušta prema kućama
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas moraš biti i vatrogasac i deminer \"all in one\"
sa silnim vatrogasnim drustvima, te sluzbama sirom BiH, zar se ne bi trebali ujediniti u ovakvim situacijama? Pokakim se i na drzavu i na organizaciju i na humanost!
Nema se za Kanadera al\' se zato ima za \"modernisticki\" most kod ALU u Sarajaevu. Bez tog novoizgradjenog mosta zivot bi bio nemoguc.
a đe je Adis policajac
kako ih nije sramota toliki kanaderi stoje u hangarima a evo kakva je nasa drzava nemaju ni da plate bar 5 kanadera mještani se boje da im ne izgore kuće a valst za njih i ne benda ni malo
Šta je sad našlo gorit, pokvariće zasluženi godišnji efektivnoj vladi.
sanjao sam prosle noci da ova vatra nece moci. sta nece, pita sin me, nece moci palit\' sine! moje dijete u strahu spava nek\' mu bude mirna glava! a ova pjesma nek\' poziv salje da ovaj plamen ne ide dalje.
Zali Boze onakve sume, a za vikendice me boli neka stvar!
Welcome to BiH
mozda je lagumdzija konto da je bh. jedina siromasna vlada koja nema svoj kanader
a djamije zjape prazne
pa nemoj commija, radi čovjek za stranku, valja i njemu živjet. ejs, sad kao da je jedini. gdje su oni dodini, ćovićevi, sulejmani i harisovi, da drže kontratežu?
70 % pozara su okolni stanovnici mogli ugasit ali ne svak ovo kaze, nije to moj poso i sad kukaju, ma bjari sve u p.m, sta se s ovim narodom desava
Okle vikendica oko Borackog , oko Rujista u Mostaru,oko Prokoskog jezera...? Papani na vlasti dozvolili i sami izgradili pa se sad prepali pozara,a nigdje kanadera da kupe.Tito je bio kralj,a nova Juga jedino rijesenje za ekonomiju ovih prostora.
nisi valjda toliko jadan da sam sebi daješ lajk
26 miliona dolara kosta jedan kanader, je..bte sta ste navalalili na kanadere bolje helikoptera 5-6 kupit
Vikendasi, posto ne znate sta se radi kada vam gori kuca,da vam kazem,uzmite kante vode i bacajte prema vatri.Hocete da rostiljate dok vatrogasci crkavaju po sumama po cijele vrele dane...ma nek sve gori..