Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što reče slovenac,..požar se gasi zimi. Treba sumu spremiti za požar i za gašenje..
Ovdje trebaju helikopteri koji mogu nosit 4-5 tona vode ili tekucine. Ne mere ovdje kanader nis. Kao nit drugi helikopteri.
joj cuj ovih tuberana.. od jutra do sutra imaju na sve nesto rec i mislit da su pametni.. eto nigdje nema pozara i ne izgori nista.. po americi izgori godisnje sume ko 5 bosni velicine
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
A Sarajevo i Federacija ? Imal ista od njih ili samo znaju pricat u prazno ?
A Pojas Gaze ne šalje ništa
Ne treba VAM...rat evo Bog će VAS opametiti...Nemože se ništa riješiti bez Božije volje...U većini država je opšti HAUS ...Ubrzo se vraćamo u pećine ...kameno doba...
GRČKA https://t.me/c/1624966745/4672
Njemačka Kasel... https://t.me/c/1606250774/1749
Zar Federacija nema helikoprete
Da se ministri vozaju u skodama umjesto u audiju mogao bi se bar kanader kupiti
a kanaderi i helikopteri iz fbih? da li i oni pomazu?
Gromovi pale u istom periodu šume Hrvatske, BiH, Španije, Portugala, Turske, Italije, Slovenije, Francuske...?! Sve slučajno, nikakve veze sa nekim planom nema?!
Ma priroda sve opet sama obnovi..
Ovo što ovdje izgori za pola sata je jednako nekih 10 godina rasta drveća pametni moj.
Šta ima za izborni zakon?
I treba sve da izgori.Možda se onda maloumno stanovništvo zapita što nema kanadera,hitnih,cisternih...a ima službenih auta za političare.
Koliko je poreza od turizma na Bl8dinju uplaceno drzavi do sada?
U hercegovini zakona nema
Kakav grom, pale šumu global shaperi!!! Sve za zelenu agendu mamu im sotonsku!!!
I ovo je Schmidt nametnuo 😁