Dan poslije incidenta na Pecari
0
Vatikan i svastika nikako zajedno
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam im naložio da postave te zastave, mi svećenisi smo imali slobodu dok su nacisti vladali i dok je bila NDH, a za vatikansku zastavu sam se htio malo dodvoriti Benediktu XVI, možda me primi u svoj skromni dom kad me istjeraju iz ovog stana u SA....
Kakav je to naslov? Zašto ne \'Vatikan i svastika ruku pod ruku opet\'?
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs190.snc4/37842_412514504203_142170009203_4289666_5352735_n.jpg pojedinci? HAHHAHHA ! pa oni ne znaju ni slagat.. njih treba protjerat, spalit ih ! ovo su jadni ljudi, skandirat pokojnom Puljiću da se javi je vam svake pameti ..
pojedinci su počinili a ostali su podrzavali
Citajte komentare na ovaj clanak na index-u, pa cete vidjet za sto vas smatraju pravi hrvati vi primitivni skutori!!Vi niste hrvati - vi ste seljaci, plemenska zajednica, a ovim ste rekli sve!! cuj \"vedrane javi se\"...SRAM VAS BILO!!!
seljacine neznaju ni sta je fudbal. Na ovo uopste ne treba obracati paznju jer je Siroki Brijeg zaparavo malo selo. Koje zahvljujuci teskom stanju u kojem se nalazi nas nogmet su uopste u Premijer ligi Bosne i Hercegovine
E hordasi... opet ste izduvali po cu.nu ! Kurcite se po internetu i kada ste vecina mnogo ste jaki... Sta da vam kazem, vec svi znaju da ste p.i.c,k,etine.!!!
Ovi kamenari su fasisti vijekovima nista cudno. Na ovo su ukazivali navijaci Sarajeva godinama, ali propaganda je cudo pa na kraju Horde ispadose krive sto je momak upucan policijskim metkom u glavu. A koliki su mangupi vidi se iz toga da nesmiju dalje od Mostara otici.
\"Navijači koji su tokom jučerašnje nogometne utakmice Široki Brijeg - Sarajevo u svojim rukama držali zastavu iz nekih vremena koje želimo što prije zaboraviti nisu navijači koji žele dobro Širokom Brijegu, ali niti nogometnom klubu Široki Brijeg\", rekao je Kraljević. Stradanja miliona ljudi se ne mogu i ne smiju zaboraviti!
sta ce seljacinje, jedva docekali da im neko dodje da ih uslika da mogu biti u centru paznje. uzivaje u 5 minuta ne slave seljacine hercegovacke!
pišite malo o utakmici a ne ovakvim glupostima, to vam je samo dobro doslo da zamaskirate poraz sarajeva
....D.E.B.I.L.I....SVAKA VAM CAST NA PROMOCIJI VASEG PONOSNOG NARODA
ma ista su to gov.na buraz!!!!!!i OVI i ONI!!!!!! OVI krscani=gov.nari ONI fasisti=manji,ali ipak gov.nari
Vi ste trn u oku samo zato sto ste fasisti, jos plus nemate pravo govoriti u ime jednog naroda. Ja se npr takvih pojedinaca iz reda hrvatskoga naroda stidim. 21.je vijek a ne kameno doba. Dragutin Đubalić, Dokanj, Tuzla
HZHB = Svastika