Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PORUKE MIRA A JUCE OSLIKALI U FOCI PREKO CIJELE ZGRADE SLIKU RATKA MLADICA KO HEROJA
@HagGradSrba Poruke mira šalju gdje su u manjini.. njihovo pravo lice se vidi u Foči, Trebinju, Banja Luci..
@tm-maglaj SALJU PORUKE PREKO PORTALA DA CE ZAPALITI ZICARU, ETOCPORUKE MIRA OD NEBESKOG PLEMENA
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Imali smo mi te "poruke mira" i do 92 i vjerovali, a komsije se naoruzase i napravise najveci zlocin nad nama, prve su komsije bile najpogubnije po nas, ucitelji ubijali svoje dojucerasnje ucenike sto tesko da moze shvatiti normalan ljudski um.
@NoridVaskrsnjak ....i tebi sinko neka je sretan Vaskrs, valjda će ti Bog oprostiti.........ostajmo u nadi........ :(
`SVAKO TREBA DA RADI SVOJ POSAO,i onda se mogu slaviti svi praznici sa komsijama bez obzira na dugine boje
Šta ima ružno u porukama mira, kad će jednom ljudi shvatiti ovdje da je rat bio svima nametnut, velikim nacionalističkim propagandama kojima nažalost mnogi i danas vjeruju.
Uskrs ne nosi poruke mira i važnosti dobrih komšijskih odnosa, nego nas podseća da ćemo svi umreti i po smrti podneti završni račun nebeskoj administraciji šta smo to, kako i zašto radili na Zemlji. Ukoliko moraš da si u ratu sa komšijama bez i jednog dana mira kako bi sačuvao Hrista u sebi - neka bude rat.
Vlasi i njihova propaganda o miru i ljubavi u mjestima gdje su u manjini. A tamo gdje su vecina prekrivaju zgrade slikama ratnih zlocinaca.
serbian and peaece hahahaha
mir a kalaš i zolja spremni zakopani blizu vanjskok Ćenefa
Okrece krmka a prica o pomirenju,to je ono bujrum ali nemoj dolazit😁
Čuj nametnut, smiješno, jedva ste čekali da vam "nametnu" rat da se možete poslije pravdati. Neljudi, drkate na vašeg pampers generala i dizete ga u nebesa a danas kao poruke mira, odjebite ba
Srbin i mir ne idu zajedno
Zar nije Maglaj u FBIH ? Koji će racku ova ruska zastava na ovom objektu za silovanje dječaka ? Strašno..
Klix je dotakao dno kada je dozvolio da se preko njihovog portala vrijedjaju djeca i promovise pedofilija.
radi i zivi u jednoj drzavi. a sanja o drugoj. van svake pameti.
Komentari klasika, i na Vaskrsa glavna tema mora biti Bosnjin kmek. Jedino pitanje ostaje kako nijeste sami sebi gadni?
@SrbiRomi Mogu samo reci hvala ti Boze sto da se ka Bosnjak rodim nijesi dao. Prije bih ruku digao na sebe no zivio kako zivite vi.
Zasto ne odete u Prijedor(primjera radi) i okolna srpska sela a pogotovo nocu pa da vidite kako se slavi i salju poruke mira komsijama...
Dikani...