Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi fas.isti iz genocidne tvorevine stvarno ne znaju sta hoce, prvo su objavili vijest u vezi \"naoruzanja i atentata\" pa kad su uvidjeli da su ispali smjesni, da cak i oni sto su planirali ovu dezinformaciju nisu vjerovali u to, a kamo li narod koji je citao te bljuvotine, i kad su vidjeli da su ispali smjesni, da bi \"spasili\" stvar nadju nekog jadu kojeg su oni platili da isprica kako je on ostavio oruzje, da bi genocidna policija \"sacuvala obraz\" (mada ga nika nisu ni imali), i tako fas.isti iz genocidne tvorevine nastavljaju da lazu sebe i narod, zarad svojih interesa, volio bih kad bi ovaj jado rekao istinu i rekao koliko mu je placeno da on preuzme na sebe to \"oruzje\"
budimo realni srbi su prvi teroristi u evropi ,panije gavrilo podapeo ferdinandu pa ovaj zijanio.Nezaboravimo da je taj freak ubio trudnu zenu
Po-se-rem vam se na tu genocidnu zastavu na stolu !!!!! SIKTER
Koji je to ugovor dopustio ovom Veljoviću da se šepuri po Jednoj i Jedinoj? Ko je potpisao nekakav ugovor, ako je potpisao, za damu, pa na ona tri jablana na Baščaršiji. Hbte, pa oni su WWI otpočeli tako što nisu dozvolili AU carevini da istražuje Sarajevski atentat! Za daMu, pa na jedan od ona tri jablana na Baščaršiji ako je neko iz BiH potpisao neki ugovor. Komšiću za tebe sam glasao, pa razjasni ovo. Mojne da si 3daPi,...Ovo je tvoj posao da riješiš.
kako mi je samo malo falilo da i ja odem u dzenet
I ja cu se ocitovat. Izdat cu saopcenje za javnost, ako to vise uopce koga i zanima :(
sta ce mu na stolu na pres konferenciji srbijanska zastava. ovaj je zaboravio da ima BiH pasos ili se kao i obicno pravi budala. Cuj farse nije bilo prasine :)
Bosnjaci, ucite od Albanaca sa Kosova! Zasto dozvoljavate onima koji su vas (svakih 50 godina), kl*ali, vrsili genocid nad vama, da SLOBODNO ulaze i rade sta hoce u BiH??? Kad ce te se jednom opametiti........ili \"placete\" za jos kla*nja.......
STA CE POLICAJAC IZ GENOCIDNE AGRESORSKE I TERORISTICKE SERBIJE NA TLU SUVERENE DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE...!!! SIKTER...!!! KO DRUGO , TA BANDA SERBA GENOCIDASA KOJI SU PRIJE NEKI DAN NA BALU SERBO-VAMPIRA-BARBARA GENOCIDASA OBILJEZAVALI 300 000 UBBIJENIH CIVILA BOSNJAKA I HRVATA SAMI SU ISCENIRALI I ORGANIZOVALI OVO SVE...!!! KAD CE SIPA I MINISTARSTVO SIGURNOSTI BIH-e POCEI CISTITI HILJADE I HILJADE TONA EKPLOZIVA I ORUZJA KOJE SERBI GENOCIDASI I BARBARI SLOBODNO KRIJU PO SVOJIM KUCAMA, USTANOVAMA ITD, ZA PRIPREMU RATA I SEPARATIZMA...?!!! A OVO AGRESORSKA-GENOCIDNA I TERORISTICKA SERBIJ BARBARIJE POKUSAVA HINJSKI UCI U UNUTRASNJU FUNKCIJU SUVERENE DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE...!!! SIKTER...!!!
che tnicke lazi bilo uvijek pa i sad a jaj ja ja samo krmci mogu da hrkote cadjo idiote
pa znate sta ko vas nebih digao u zrak BOZO je Heroj .
Ma niste više nikom interesantni pa sami sebi pravite skandale ! Niko normalan u ovoj državi, pa ni među diplomatama nije ni znao za taj vaš kvazi - praznik, pa ste sami sebi postavili TNT da bi pričali o tome. To vam je jedini način da nas upoznate sa svojim kvazi - pranikom, kojim slavite počinjeni genocid. Hljeba i igara ?!!
Policija u genocidnoj tvorevini,svakim danom sve vise ispada rezimska i nepouzdanija za gradane.Na Srbijanskim medima,citam,da su pronadena i dva heklera ,dvije automaske puske,hocu reci vise oruzja,sve to i laiku lici na namjestaljku.Krajnje vrijeme da BIH uredi,rovarenje smrdije po BIH,da se jednom zna red kojim se ulazi u BIH ako ona postoji,kako nasi pricaju.....
jah, PAP-ovka u terorist.ckom napadu hahahhahahaa
sta ima načelnik srbijanske policije da sjedi na konferenciji u banja luci
Buuuuuaaahhahaha!Kakve buda.e!Kada ce vec prestati vise dosta je njihovih idiotiza.a,svasta,jadan ovaj narod u manjem BiH entitetu.
Koja je ovo namještaljka i cirkus...