Stefan Füle građanima BiH
0
"Vaša budućnost je u EU"
Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ce vam, i onako previse pusite, malo moramo da brinemo za vase zdravlje, neJma smisla...a stalno vicu da smanjite, ali ne...a sta ce vam onda savjeti, sami hocete tako.
Pusenje smo smanjili, a i to mozemo vama zahvaliti, pa cemo kao dobre komsije zapamtiti i vratiti svaku cigaretu. Ma ni jednu jedinu necemo ostati duzni, nista ne brini.
Ebes turke, koji su oni faktor, sirotinja veca nego mi. Znas sta vama Turci rade? Samo vas koriste da se eksponiraju u svijetu i zarade koji poen. Inace ce vas zastititi isto koliko i one bliskoistocnije. Da su svi ko Turci, laHko bi. Sto je bilo u proslosti ponoviti se nece, a ostalo, koga briga...vi ste toliko glupi da mislite da neko zazire od turaka. ahhhh...turci su otisli daleko ispred nekih, cini se.
I mi Srbi puno pusimo od Turaka pa na ovamo a sada su u modi brale ove nekakve Americke velike Kube.
Kupijo sam ja sljive pa cu sam pec rakiju dok jos nejma evropske unije i ekoloski i tacka. I to sam kupijo zlocinacko servske sljive i tacka.
Popusit mozes i sa bracom sa istoka, ima, brate, nije da nema. Raznog lisca. Al popit niotkud ne daju i tacka i samo vode a jos malo pa ce zabe pocet kreketat od vode ko u nasoj dragoj miljacki
Ima brate gratis pusenje i od ovih zapadnjaka od amera narocito oni su specijalisti za one indijanske lule mira i to. Mi popusimo a da i ne znamo da smo popusili toliko udari u mozak.
Skupo sve i za popusit i popit samo sto od zlocinackih serva gratis ima pusenje a pice se sam moras snaci
Dobra je i votka al nesto mi mrsko sto je od zlocinackih rusa al dobra a i ne smrdi pa ne otkriju socijalni radnici i doktori ja se narokam votke i kod doktora a on kaze evo tebi jos jedan recept i dodji opet zamjesec i ne trebam folirat. jes da sam moro pojest cvijece iz saksije al stas mora se
Jegermaister to moja hanuma uz kahvu sa komsinicama al njoj se jos nikakvo ukazanje nije prikazalo valjda od silne kahve, a kazem nemoj toliko kahve kazu ovi kjafiri da nije zdravo za srce a i nema nikakvih ukazanja. Al one samo tuku jegermeister ko sok od drinjaka nemeres nakupovat dvije socijale kad spojis to mu je jedna i po jer kazu Pipo to vam je dosta i tacka. Da nije onih djecijih dodataka ni struju ne bi mogo platit. Al sad i djeca hoce i kompjuter sreca pa sad bacaju one stare pa hoce i auto vozat i svakavih nekih mobilnih telefona a nekad nadjem na otpadu i nesto najmestaja i tako ima i za jegermaister
Komovicu ja cuvam kad se pojavi clanak o Dodiku i to je samo specijano i za specijalne prilike i kad dodjem u svoju dragu bosnu ja samo komovicu a nekad i neku drugu, a jes dobra, onda samog Alaha svevisnjeg vidim!!! A i ne daju oni slovenci prenjet komovicu sve isceraju iz autobusa kazu kupi jegermaister i tako al meni to ko sok od drinjaka sto moja nana pravi i sta ce mi to.
Pipo bre zvekni jednu komovicu ima bre da ti se ukaze sam Sveti Sava glavom i bradom na celu sa svim Se r bskim erojima niko brale nema sto Srbin imade.
Odmah vidis tutan aliju na vrh piramide mjeseca i tacka a ko ne vidi ne mora ni vjerovati ima nas koji vidimo i koji ne vidimo i tacka. Ja vidijo i tacka
Par piva zveknes sa tabletonijima i jaci od Dodika ono mac mac.
Sta je zivot jos socijale nema a pare se potrosile svaki dan par piva a skupo brate. Onaj hajneken obara s nogu al preso sam na pilsner iz neta jer je jeftiniji a ponekad i onog medvjeda opalim od 11%. taman par medvjeda i moja draga bosna sva tu.