Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH neće nikada u EU Tko misli da hoćemo je jako naivan ili jako voli lagati sebe.
U sljedecih 5 godina samo Crna Gora ima sanse da bude primljena u EU, dok BiH moze realno biti primljena tek za najmanje 20 godina, odnosno kada Dragan Covic, Bakir Izetbegovic i Mile Dodik odu sa ovoga svijeta.
Borba za Balkan, treba odigrat pametno, uzet što više bespovratnih sredstava i od EU i od SAD-a
Verhelji salji tu lovu jarane, :))
Za 5 godina neće biti ništa.
Nas mogu uvući u EU samo dekretom
Promjene u BiH će se desiti kada suspendujete sve političare u aktuelnom sazivu vlasti .. Bez izuzetaka :) To narod ne može uraditi na izborima jer je njihova organizacija izbora takva da ne mogu izgubiti :D
Jel vi to mislite drzati SDASNSDHDZ-ovsku bagru jos na vlasti?
Ne mozemo razmisljati o napretku ako je trecina naroda nepismena.
Sve će to državno, entitetskom, kantonalno, općinska administracija pozobati. Prosječni Srbo, Bošnjo i Hrvat će dobiti kitu za uho. Ustvari dobit ćete PDV od 22% da namiri uhljebe, i 10% porez na nekretnine kako EU išče.
Nakon Reformske agende slijedi Ekonomsko-investicijski plan... Koja li je slijedeća ubleha?!
Pravite autopiteve u Bosni da se ubrza ekonomski rast, popraviti pruge, popraviti, obtazovanje, socijalna pitanja, zdravstvo.
U malom šengenu se sprema veliko pušenje ...ko će ga tu najviše poduhaniti ostaje da se vidi
ahahahahahahah ok sigurno da je tako🤣🤣🤣🤣🤣
Pet, pa opet pet. I prolaze decenije njihovih laži. 🤪
Do rad ce vecina zivjeti raditi u EU a ova stoka jos uvijek biti na vlasti
Al' problem je u tome što mi nijesmo spremni.