Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije prijatno ni na slici viditi.
Užas bože sačuvaj i ne daj nikom da se ponovi. Ovo je baš strašno.
jadan narod
Pa vi sjecite sume...
Klix, ne bi bilo lose da se raspitate i navedete nacin na koji bi se pomoglo ovim ljudima.
E sad se fino spakujte pa preko grane,vidis da tu nema haira.
Vazda belaj....
Zašto bi neko bježao iz svoje kuće kada je rat? To je neka taktika ovih žohara iz iSTOČNE Bosne.
E moj medjedu,daj boze da i tebe snadje ovako nesto,ja ti to zelim oa da ti se drugi ismijavaju....ako ne znas sta ces napisati ili barem pomoci ovoj jadnoj zeni,onda stani pred ogledalo i pogledaj kakvog je kretena i idiota tvoj otac napravio....dno dna
@Napacen a odakle si ti takticaru ratni?
Vi sto mislite da Bog postoji… Kako vam je?
Kako je tebi kada očito misliš da ne postoje iskušenja? :P
@Maharadza …Ne ljuti se… ali sto je puno, puno je… ratovi, glad, nezaposlenost, djeca umiru od bolestina koje se daju izljeciti, nacionalizam, mrznja, neimastina, zaguljenost, pa sad jos i ove vremenske nepogode… A sve to nekako spojeno sa religijom i religioznim podjelama. Narod se toliko posvetio religiji, a iskusenja maksimalna… Nigdje dobre stvari da se desi… Zato pitam, kako vam je… Kako izdurate sve ovo? Nadate se?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
a i nisu neke kuce, sve krezuba sirotinja. sve skupa 200000 KM.
ti si sirotinja u glavu, to je najgore
i jado jadni .