Potrošačima je svaki fening bitan
193
Vara li Mercator kupce? Na vagi jedna cijena, na kasi druga
Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima se para da se kupuje kruska od 4.80KM :)
hoce to slovenci..zato im i ne treba nista kupovati
Prvo, jadni li smo mi ako se 11 feninga u ovoj drzavi jos prevarom moze zvat Drugo, ko mi garantuje da on nije uzeo i izvagao drugu kesu sa kruskama Trece, ko garantuje da doticni "gospodin fukara" ne radi u konzumu Nego fino iz merkatora tako lijepu tuzbu nalijepit ovom jadnom portalu za neutemeljeno narusavanje brenda da ih se napokon ukine za sva vremena s ovim neprofesionalizmom
ovo veze nema serijski broj racuna i etikete nije isti
MOLIMO OSTECENOG KUPCA DA SA ORIGINALNIM RACUNOM, DVIJE KOPIJE LICNE KARTE, OVJERENOM KOPIJOM PASOSA, DVIJE VIZE, DOJE U NASU DIREKCIJU GDJE CE MU BITI VRACENA SREDSTVA U IZNOSU .60KM Dunajska cesta 107 p.p. 3234 1001 Ljubljana Slovenia U PROTIVNOM MOZETE OTICI U NEKI BOSANSKI CENTAR "UPS " PA VI NEMATE NI JEDAN..A I TAJ "BINGO" CEMO VAM MI KUPITI PA MOZETE U ISTAMBUL ICI DA KUPUJETE DOMACE :)
Ljudi, miješate KRUŠKE I JABUKE !
"krađe" sa obje strane kupoprodajnog dueta su i statistička neminovnost. zato postoje reklamacije i pritužbe, i račun sa pobrojanim artiklima i naplaćenim cijenama. sve što piše, piše sa nekim razlogom, a to što nam se ne da čitati ili računati, to je stari ceh koji ćemo još dugo plaćati - pa šta!
NESUMNJAM U VJERODOSTOJNOST ISKAZA OVOG POTROŠAĆA,A ZANIMA ME DA LI JE NEKO PLATIJO{KONKURENCIJA} DA SE OVAKO OVO OBJAVI.BOLJE DTI SLOVENCU I ARAPU I ŽIDOVU ...NEGO NAŠIM HAHARIMA KOJI SU NA VLASTI
da nije mozda osoba na kasi vagala umjesto da otkuca ean kod s kese. a posto vage ne rade kako treba i sigurno nije stojalo na 00,00 na vagi tako da je bila visa kilaza i veca cijena. nego popravite vagu!
neko je več komentarisao kako se niko ne buni kada plati manju cijenu na kasi, NE TRČI da javi u novine. A kad nemate da platite 0,10- 0.20 pa i više kasirki, onda joj kazete MA DODJEM TI. A ISTA TA KASIRKA DAJE IZ SVOG DJEPA SVAKU MARKU tj fening koji fali u kasi. Isti taj Mercator slovenački zapošljava BOSANSKE ljude i redovna im je plata u dan. Stidite se svi vi što blatite Mercator taj gigant hrani porodice radnika. A ostale male prodavnice SARAJEVSKE kako one hrane porodice ljudi nisu prijavljeni, nemaju zdravstvene knjizice. A MERKATOROVI RADNICI imaju SVE REDOVNO. KOME SE NE SVIDJA NE MORA NI DA ULAZI, sami mi biramo gdje ćemo da kupujemo. stidite se SVI vi ljubomorni stvorovi koji nemate pametnija posla nego da se iživljavate nad radnicima. pljujete po njima, ti isti radnici slušaju razne bezobrazne riječi koje izlaze iz vaših prljavih usta dok jedete kroz merkator pistacije (koje ne platite).
@get a life koji si ti sreckovic
Za to ja njih kradem preventivno, da oni mene ne bi krali, kad god udjem pojedem neku cokoladicu ili nesto drugo pa neka mi ga naplate iz stomaka.
neki dan po prvi put isprobah samouslužnu kasu u merkatoru, skeniraj, slušaj upute, ne skidaj kesu sa vage...pa pare, potvrdi, pa da si ne dam autogol, da ne otkucam sebi štagod duplo...drama prava. vjerujem da je posao u trgovini zahtjevam (praktično svi su kupci! od prosjaka do kralja, od sveca do ludaka. a gdje se novac vrti, kovitlaju se i demoni. tako prosječan kupac (čitaj - čovjek) doživljava trgovinu kao mjesto na kojem će se a priori brinuti o njemu, koji je kao kupac "uvijek u pravu", a ne kao trgovinu, biznis, mjesto na kojem neko na tebi zarađuje. neću se vraćati kad zapazim grešku na računu, ali ću se pobuniti ako je vidim na licu mjesta. izvinu se, isprave grešku, kao što se i ja u poslu izvinim i ispravim grešku. namjerno ili ne, nije ni važno, ili se brineš o sebi, ili su uvijek nečija žrtva.
Mljeveno meso (svjeze) se mora potrositi odmah isti dan, ne smije stojati u frizideru tek tako jos jedan dan, normalno da smrdi. Budi sretan sto se nisi otrovao.
je još dobro prošao u odnosu na onoga iz Robota koji je teglu marmelade od 1kg platio po cijeni one od 3,5 kg.
to je kod svih ovih tržnih centara a inspektori ništa ne rade ,i onda kažu država nema para samo od tih centara poput binga,merkatora i td .mogu penzije namiriti bar ovim vojnicima
BRAVO BEEEEEEEEEEEEEEELMA