Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozivam crvene, zelene i ovce svih drugih boja da već jednom to prestanu biti i da počnu razmišljati kao ljudi. Nije bitno ko je na vlasti istina je dam je sve gore i gore i to se neće promijeniti dok se mi ne promjenimo i ne počnemo misliti svojom glavom.
Novalić se u početku činio kao dobar izbor, ali kako vrrijeme odmiče, Vlada sve manje liči na dobru vladu, a čini mi se da je minsitrica financija nekompetentna za svoju funkciju, ne po školama koje je završila, već po razmišljanju i prijedlozima koje daje.
e za šta to prima plaće ... i to kakve plaće
Naslovnica Avaza - poskupljenje struje, najava poskupljenja grijanja, poskupljuju vrtici, tiha poskupljenja namirnica (ulje 2.35, mlijeko 1.55)..reforme...novi vozni park za vladu, drustveno preduzece osnovano od strane Vlade da radi njen posao...treba li glasati o nepovjerenju ili..sta?
Kome treba izglasati nepovjerenje ??? Vladi Federacije koja nikada nije legalno ni formirana.
Situacija u FBIH je takva da se ovo neće ni osjetiti. Ova vlada svakako ima nepovjerenje ali građana,a ne opozicije koja ništa ne radi nego samo iz prikrajka suflira i tako joj prođe mandat od 4 godine.