Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u drzavi koju trenutno posjeduju mafijaske familije i divizije njihovih uhljeba...izborima ne moze doci do promjena...jer da moze...mafijaske familije bi izbore proglasile nelegalnim...
Kako u Srbiji izbori, pa i kod njih je korona. Stariji od 18g izlaze na izbore, nisu to djeca koju ne mozes kontrolisati. Uspostavi pravilnik o nosenju maski, dezinfekciji ruku itd....i ne vidim problem. Imam osjecaj da su izbori originalno pomaknuti za Novembar je se inicijalno mislilo da ce s dolaskom zime pojacati korona sto je dobar izgovor za odgodu izbora, tj ukidanje do daljnjeg.
kopiraju Vučića Uspostavljaju se totalitarni režimi trajnom vlašću!
Vanja nije losa Koka, sto jes jes.
Pod upitnikom jer gubis, svaka cast ali polahko svi cemo pred Boga stati, taj sud izbjeci neces ni ti ni lopovi ostali slicni tebi bagro pogana!
dobra vanja kao dobar dan
Kako postoji Online Nastava u skolama i fakultetima, kako postoje Online seminari, sjednice tako mora moze i treba da bude i ELEKTRONSKO GLASANJE I PREBROJAVANJE GLASOVA!!!!!!!!!!!!!! Ove 3 Etno nacionalisticko fasisticko licimjerne stranke me ne zanimaju dosta je vala vise i njihovog ZULUMA!!!!
Lajk ko bi kresno ovu Bjelicu
Joooj čuj Bjelica. Prvi Dražin ađutant bio. Nema dalje.
Vi ste nesposobni totalno. Odlazite...
Ne melji puno , nego radi ☝️
Ma zao mi vas je bas.. Radilu od kuce patili se... Mrsh jos jedna ubleho u nizu... Znate samo da radite kako vam iz centrale jave.. Poltroni odvratni...lizaci guzica