Komentari (260)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eso jarane jesil\' je makar povalio
pa sta ste mislili? nije vam ovo geteborg. za koji dan i sprejevi ce raditi
sve vas je manje sarajlije, mi polaHko preuzimamo. drugarski pozdrav i eselamualejkum seljak doslo
like ko je*be esii mamu :DD
Nemas pojma koliko te razumijem. I sam godinama pokusavam da pokrenem jedan posao sa prijateljem u Rajevosa i ... slusam samo izgovore. Za ne povjerovati koliko stalno ima nekih novih problema. Kao da je jedini koji ima problema... ali hajde, sve vise mi se cini da je ta njegova prica SUPLJAK, a ako odustanem, nece biti dobro. Citao sam nedavno u komentarima kako se neko zalio na slicnu situaciju i zgrozio se koliko me podsjetila na moju, a sad jos i tvoj komentar kao da sam ga ja pisao, osim sto nisam 20 godina vani nego krace...eebi ga, izgleda da treba dici ruke od njih, ali u tom slucaju i oni od bilokakvih ocekivanja od nas.
Niemand über dem Gesetz
Bravo ParadoX
Nije problem u izdvojenoj radnji nego u mentalnom sklopu naroda sa Balkana.Ne postoji nikakva volja za odrzavanjem zajednickih prostora samo meni i meni.Sve ostalo je sprdnja ,nazalost.Najveci smo foliranti na svijetu i za to mi je trebalo 20 godina zivota provedenih u kulturnoj zemlji.Svake godine mi je odvratnije doci u seljakluk i krkanluk koji izgleda samo takvima odgovara.Nigdje respekta za tudji zivot i privatnost i imovinu.Drevni Bosnjo se samo sprda sa svime i svacim , to je samo odraz njegovog nepostovanja prema svemu i svacemu sto njega direktno u tome trenutku ne dodiruje.Bacaju se kese ,pljuje se ,psuje se ,deru se ,vade pistolje za Bajram....bacaju opuske u fontanu , lazu i foliraju cijeli svijet koji naidje u taj dio ...Sve lafo neka kultura za Film festival a odmaknes se 20 metara jad i cemer. Najgora je takozvana SUPLJA ,prica bez ikakva osnova i logike. Zemlja gori oni se sprdaju sa tim dok Rusi i Hrvati gase nam pozare.Samo sebi sebi sebi
Sad policija treba da na informativni razgovor privede sve Ese i Ajje. I neko će progovorit. Jer šta je kriza za nas, šta su nezaposleni, šta je kriminal i mafija, šta je pri(h)vatizacija... Najvažnije je naći Esu i Ajju... A kad ih nađu treba ih objesiti i kriza koja nas drma će proći. Heeeeej, oni u ovoj krizi našli se da šaraju po mostu. Ma m\'š mislit\' bezobrazluka... Propast ćemo ako ih ne nađemo. Policijo, postupi po naređenju...
treba Esu hitno pronaci i da mu Sud za prekrsaje izrekne mjeru da pod nazorom mjesec dana klese u kamenu 300 imena Esi i Ajla!! Ova sankcija ce ispuniti dva cilja: da Eso vise nikad na javnom objektu(ovako krasnom mostu) ne ucrta svoje ime i ime svoje drage, a na drugoj strani u ogromnim kolicinama ce se iziviti klesajuci ta imena!!
Hilmo je napisao/la: \"Eso je iz Laktasa Aja iz Sirokog ne bi ovo nikad sarajevska omladina uradila\" HAHHAHAHAHAHHAHAHAHA DOBAR, DOBAR! MA DJE BI MI TO HAHHHAHAHHHAH
J.EB.O. Te GETEBORG, imaš li šta normalnije reći.
E moja Ajla, ljubavi moja jedina, vidis li ti kako mene proglasise divljakom sto cakijim urezah nasa imena na mostu, ne stigoh ih u srce staviti, ali dobro sad...cak stavise muriju da od mene cuva most...dok se ljudi bodu svaki dan na ulici i niko se na to ne buni. E moja Ajla, ja ispadoh veci kriminalac od onih sto nam na silu stavise ovaj most preko Miljacke gdje nam i nije treb\'o i zavrnuse dva miliona...samo zato sto sam nasa imena urezao na jednoj drvenoj klupi. E moja Ajla, vidis kako se Sarajlije vise boje nase ljubavi nego onih koji sa cakijom bodu ljude i onih sto im iz oka kradu pare iz budzeta da grade mostove dok mi gledamo da nam fasade ne padnu na glavu... Sta da ti kazem ljubavi moja....nema te vode da me opere sto sam ti ostavio ljubavnu poruku na mostu, a Miljacka je vec prljava...kao i misli onih koji nam ostavljaju prijetnje na komentarima...
Oko cega se samo ovdje komentarise oko par dasaka malo izrezbarenih, i napravio se veliki kriminal od te sitnice,cak i policija pozvana kao pojacanje. Jad i cemer drustva.
naci tog esu zaljubljenika u Ajju i odrezati mu obadvije rukice, i to na sred ovoga mosta.
Ni slucajno ne postavljaj pitanje FINANSIRANJA OVOG \"PRIJEKO POTREBNOG MOSTA\" koji je KOSTAO SAMO OKO DVA MILIONA i MORAO SE NAPRAVITI JER NEMA DOVOLJNO MOSTOVA, a svakako nema drugih gorucih projekata popravke postojece infrastrukture u gradu. TO I JESTE RAZLOG ZA MEDIJSKU HAJKU NA DJECU DA NE PITAMO NI JELI NAMA STVARNO BIO PRIJEKO POTREBAN TAJ MOST, A PORED TOLIKO TOGA STO TREBA POPRAVITI U OVOM GRADU STO NISU VEC 20 GODINA URADILI. VIDI KOLIKO VJECNICU POPRAVLJAJU. MANJE JE TREBALO AUSTROUGARIMA DA JE SAGRADI!!! VIDIS DA JE RAJA POVODLJIVA I LAKO JE PODICI DA ISPRAZNI SVOJE NEZADOVOLJSTVO NA GLUPOSTIMA UMJESTO DA TRAZiMO DA OVI NA VLASTI NESTO POCNU RADITI ZA OVU DRZAVU I SVOJ NAROD, ZASTO SMO IM I DALI GLASOVE, A NE DA UHLJEBLJUJU SEBE I SVOJU PORODICU!! MI NISMO BOLJE NI ZASLUZILI DOK TRPIMO SVE OVO!!!
Profesor:\"(...)U nasem gradu biti covjek i voljeti najveci je od svih grijeha..kad je vec tako, ovaj stari profesor ti porucuje da \"grijesis\".\" Cijenjeni profesore. slazem se sa vasim odobravanjem i podsticanjem ljubavi. Uistinu, najsladji je to od svih \"grijeha\". Da smo se vise voljeli, ili bar manje mrzili, mozda ne bi devedesete bile zapamcene po onome po cemu vec jesu. Ko zna kakve bi bile nase sudbine i na koji nacin bi ovaj mladi zaljubljeni par mogao pokazati svoje osjecaje jedno prema drugome. Ja nemam nikakvu zamjerku ljubavi dvoje mladih, no ono sto ste im pored ohrabrenja propustili reci je da s jednakom ljubavlju cuvaju i nas grad, kako bi nesto vrijedno i lijepo ostavili buducim generacijama, bas kao sto su i sami naslijedili od prethodnih. Visoka je cijena slobode koja se mjeri brojnim ljudskim zivotima darovanim nasem gradu kako bi se u njemu iznova rodila ljubav, stoga treba postivati, cijeniti i cuvati nas grad kao zjenicu u oku.