Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uhvatiti govna osuditi zatvorskim kaznama i sav trošak vračanja u prvobitno stanje staviti na teretAko su maloljetnici oduzeti od roditelja do zadnje marke.
Tako i dva miliona koja će dati na čišćenje grada ništa neće pomoći dugoročno jer ovom smradu od grada pomoći nema. Nakotilo se stoke previše i to je to. Ljudi se ni ne sjećaju više da imaju prednost na zebri, da se ne buši od 3 do 5, da se ne ostavlja smeće za sobom.
Arapi su u bugojnu napravili djamiju a turci Svaka godine mit na ajvetovci a bolnica kao rusevina iz 80 ih danas još stoji
Mom dedi je uzeo Tito i njegova vlast ogroman imetak, a sto se tice slobodne izrazavanja vjere 0 poena , dedo je bio mladi musliman nijedan njegov sin nije mogao zavrsiti fakultet, tako Bosnjo imas svoju domovinu i prvi put slobodu izbora 😀
Pa mi smo izgleda jedina Drzava koja je bila u Jugoslavi i smatrala Titu herojem, za mene je on krivac 90 tih i terorist
jeli poznato ko je ovo napisao, a zašto? ko bi mogao biti ako nije poznato? u svakom slučaju kad se tito spomene svi kapu dolje.
Zanimljivo je da se na vijest o Titu javljaju samodeklarisani četnici i ustaše koje odjednom dobiše potrebu da "brane" lik i djelo Tita od Bošnjaka, dok recimo u Zap. Mostaru (a o PC entitetu da i ne govorimo) su skoro svi spomenici Titu i partizanima minirani još daleke 1992 godine...
Cekamo komentar degustera fekalija iz genocidne rs, jos se nije oglasio. Sta se desava??
Fasisti mrze antifasiste, mtze drugog i drugacijeg, mrze suzivot sa drugima i drugacijima, mrze dijalog, mrze neistomisljenike, mrze humanost.A grade kult jednog vodje, jednog naroda i gradnjom mitova tog vodju prikazuju kao Nadcovjeka a svoj narod smatraju vrijednijim i boljim od drugih naroda.Takvi su oskrnavili sarajevski Spomen-park Vraca.
Nema iskrene vjere u tagutskoj vlasti, komunizam=satanizam, demonkratija..
skrsio 4 5 milijardi u bunker, mogao nam je napravit autoput do njemacke
Sta drugo ocekivati,od potomaka,ustasa,crne legije,muslimanske milicije,naroda ciji je predsjednik bio pripadnik fasistickog pokreta,fasisti uvjek ostaju fasisti.
@sinergija78 Zaboravio si navesti i potomke cetnika.
@sinergija78 S obzirom da potices od najgenocidnijeg naroda poslije nacista iz drugog svjetskog rata, ne bi se trebao oglasavati uopste :)
Fuckn em mu ga i mamici i tatici koji su ovakvog idiota okotili i odgojili. Ono sto je T I T O napravio i izgradio ovi sadasnji ublehasi nisu u stanju da odrzavaju.Evo konkretno Vraca
@LakoPoverljivo “Vlah – pripadnik stočarske socijalne strukture bosanskog društva osmanlijske epohe i označava se kao raja – Vlasi. Izvorno etničko porijeklo Vlaha je romansko – vlaško i arbanaško. Bili su ravnopravan dio proizvodne klase u doba Bosanske kraljevine. U nekim srednjovjekovnim državama, kao što je Srbija, bili su potpuno diskriminirani u svom statusu i pravima. Bili su građani drugog reda..."
“Vlah – pripadnik stočarske socijalne strukture bosanskog društva osmanlijske epohe i označava se kao raja – Vlasi. Izvorno etničko porijeklo Vlaha je romansko – vlaško i arbanaško. Bili su ravnopravan dio proizvodne klase u doba Bosanske kraljevine. U nekim srednjovjekovnim državama, kao što je Srbija, bili su potpuno diskriminirani u svom statusu i pravima. Bili su građani drugog reda..."
Ev necu moci spavati zbog ove informacije
“Vlah – pripadnik stočarske socijalne strukture bosanskog društva osmanlijske epohe i označava se kao raja – Vlasi. Izvorno etničko porijeklo Vlaha je romansko – vlaško i arbanaško. Bili su ravnopravan dio proizvodne klase u doba Bosanske kraljevine. U nekim srednjovjekovnim državama, kao što je Srbija, bili su potpuno diskriminirani u svom statusu i pravima. Bili su građani drugog reda..."