Svjedočenje bivšeg dopisnika Skyja
6
Van Lynden na položaju Srba zatekao "japanskog četnika"
Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam bolesni zlocinac i g.e.n.o.c.i.d.a.s ratko - j.e.b.a.l.i su me u mozak dobrica ćosić i slobodan milošević, veoma bezbolno i lako !
Pa nek upale YOUTUBE i vide sta je ovaj mesar u ratu pricao, sjeme mu se zatrovalo.
Srbija do Tokija
Odakle vama pravo da nam to uskraćujete na način što stalno producirate poltičke smicalice , poltičke tenzije i frustracije i sve više i više separišete nas od Srba, a mi to nećemo a niti hoćemo da napuštamo svoja mjesta življenja.I mi imamo neka prava da budemo ono što želimo , ono što smatramo da historijski jesmo (što se u duši osjećamo).Zar mi možeš nametati da ja ne budem uvjeren da sam islamizirani Srbin? To je stvar moga uvjerenja i učenja i nemaš pravo da i ti meni namećeš Bošnjaštvo niti da su svi muslimani Bošnjaci.Da budemo jasni.I kada spominješ BiH i Sandžak nisu ti svi muslimani Bošnjaci ima i muslimana Srba.
среда, 22 август 2012 18:03 Averoes, mi nećemo da idemo sa svoje rodne zemlje (rodne grude) ali isto nećemo da nas bošnjačka politika odvaja od Srba, nećemo da se prave vještačke barijere između nas i Srba kada smo mi jedno (mi koji se nacionalno i etnički osjećamo Srbima islamske vjere) , jedan etnicitet, jedan korijen, jedan narod mi muslimani oni pravoslavci.
nego otkriti ko stoji iza ovog portala pripremis mamac a administrator ga odmah zagrize
Jasuši Akaši puco.Japanski četnik.
Hvala ti ratko, ostavio si nam veliku srbiju do tokia i sad mozes mirno da trunes u zatvoru, mi uzivamo u sirini i duzini velike srbije do tokia koju ste nam obecali i dali pa su nam sad sujedne drzave BiH,Vojvodina,Sandzak.....
cini evroaziju raspitajte se kod administratora on to jadan toliko dugo brise da je za ovih godinu dana vec naucio napamet
nije ezoterija nego politicki ekonomski i vojni savez i civilizacija koja ce spasiti covjecanstvo
POGRESNO - ABiH ISPRAVNO - ARBiH R E P U B L I K A B O S N A I H E R C E G O V I N A A R M I J A R E P U B L I K E B O S N E I H E R C E G O V I N E (ARBIH)
Van Lynden na položaju Srba zatekao \"japanskog č e t n i k a\" dal je ovaj covjek normalan? pa bolan citav svijet se smije haskom sudu...boze ti sacuvaj kakve nebuloze
DE SLOBODANE ŽALICO, NE JEDI G.O.V.A.N.A. SVEGA TI, ETO TI SE NAŠAO DA ANALIZIRAŠ I SVJEDOČIŠ S.M.R.A.D.U JEDAN, DA BI LI S.M.R.A.D.U JEDAN, PU !
Koje licemjerstvo izbija iz međunarodne zajednice - FUJ ! radovan i ratko, civilni i vojni komandant g.e.n.o.c.i.d.n.e tvorevine, pred međunarodnim sudom i sudi im se za najteži zločin G.E.N.O.C.I.D. a rezultat tog njihovog zločina egzistira i traje, šta drugo reći nego FUJ !
a kad u rusiji opet car zacari zuta ce rasa prigrliti pravoslavlje
LAKO JE VAMA BRE SURFATI PO FORUMIMA. JA BRE NE ZNAM NI GDE MI JE GUZICA NI GDE MI JE GLAVA BRE. PUŠTAJTE ME LJUDI NA SLOBODU, JA SAM EROJ !