Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Saljem poruku onima koji vide a ne cuju
Pa ovdje je nemoguće poslati poruku koja se čuje
Goram (Gore) - Dolam (dole) - vandol (ovamo) - etale (odatle) bi stojalo Kalesiji ili Banovićima
@Bataldzija eh kako bi tek pisalo u tvojim Ozdrljama Donjim da mi je znat. Nek si ti civilizacija ...
@Bataldzija pa ja sam iz Kalesije, šta misliš osklen' (odakle) znam
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U Mostaru već godinama ide sve nizbrdo,samo radi UZP ovske bande.Valjda će napokon nakon dugo očekivani izbora krenuti nešto i naprijed.Sretno vam mostarci.
Mostarski ciganluk
@BitLordz U cijelom svijetu normala i fora, a tebi je to ciganluk
Genijalac. Ovo bi trebalo permanentno postaviti
''Mota-mova'' ''Rigo- lido''
Meni ovo sasvim prirodno
Zašto nema na ćirilici ?
@gooUser11009405x222 Cekaju dr Dragana da prevede, dok se vrati iz Rusije.
Nekome je baš dosadno u životu.
Hahaha duhovito ...ovako isto nas vozaju politicari da ne,znamo gdje cemo i jesmo li posli ili dosli ali sigurno je jedino da su sredili svi da idemo nizbrdo
Kod đikana pise tujka-vojka😂
pa gdje je ovde druga strana ulice?
Kao u Alisi u zemlji čudesa.
Hehehe ... Next Exit 'Naoposlom' - Kako Se Sinija Brise'
kamenjarska umjetnost ahahaha
Nekima imena ulica izbijaju oči. I najneukiji seljak i seljančica iz bosanskih zabiti gdje koze i ovce pasu pod ručnom znaju da su Tvrtko i Tomislav gazdovali Bosnom.
Tvrtko je gazdovao Bosnom, ponosni kralj Bošnjana dobrih, kako se i sam nazivao u poveljama. I nije on jedini, su tu i Dabiša i Ostoja i Tvrtko II, pa Stjepan Tomaš, pa Stjepan Tomašević, pa Vojača, pa Katarina, i da dalje ne nabrajam, sve dobri kraljevi i kraljice koji su svoju domovinu Bosnu nosili u srcu i štitili koliko su mogli od najezdi sa Zapada i Istoka.