Naslijedila Miodraga Simovića
0
Valerija Galić nova predsjednica Ustavnog suda BiH
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zar je jos jedna genocidasica na celu Ustavnog Suda, ZAR je ona odlucila da genocidna tvorevina DANAS LEGALNO PRISVOJI kadastrom SVU OPLJACKANU IMOVINU, ZEMLJU, STANOVE UB.IJENIH I PROTJERANIH BOSNJAKA I HRVATA ?! Genocidna tvorevina ce legalizovati TJ prepisati SEBI sve sto moze od teritorije RBIH-e i SVEGA STO SE NALAZI NA NJOJ ! Genocidasi srbi SJEME VAM SE ZATRLO !
nikad napredka!Dok nam po sudovima sjede genocidasi fasisti srbi-NEMA napretka!
Sud koji je srušio diskriminatorski statut u Mostaru. Bravo.
Dijeliti funkcije po nacionalnosti je tako glupo! Treba da na funkciju dodje kvalitetno najbolja osoba, bez obzira na porijeklo. Ova drzava preferira Srbe, Bosnjake, Hrvate, dok druge BiH gradjane koji nisu porijekla jednog od ovih naroda, a ovdje su autohtoni gradjani, diskriminira!
Naravno da Latinica nije nase pismo, vec LATINSKO, kao sto ni cirilica NIJE SRPSKO PISMO vec Bugarsko! Nije ni Arapsko nase, vec Arapsko. Educiraj se barem malo! Drugo je koristiti ta pisma! Latinicu koristi pola svijeta a nisu Latini! Btw, ako se odvojimo u 24% ovo NECE biti I SRPSKA drzava, jer to nece biti u ustavu, vec drzava SVIH njenih gradjana, kako i treba!
Уставни суд БиХ је потврдио да је ово и СРПСКА земља а не само једног народа који то жели. Та вам се жеља неће остварити ни када се осамосталите у 24% дијелу БиХ. Ово пишем ћирилицом, јер је то моје право које користим и не завидим вама кад би арапским писмом писали. Латиницом муслимани нису писали док Аустријанци их нису окупирали, то није ваше писмо.
@sve svi cete vi ako Bog da pod jednu sljivu...od velike smrdije dobili ste Bg pasaluk krmetnjak od Bg do Cacka...a posto vas bijela kuga satire tamam cete moci i stati pod jednu sljivu....
cemo vas stjerat u sarajevski pasjaluk pa tamo biraje sulje i medzide do mile volje
dokle god su vlasi u Bosni ovdje mira nece biti,treba to iskorijeniti ko kugu i u traktorijadma protjerati preko drine !
Ja sam notoriski ANTIFASISTA i prvi bih se protiv ustashluka borio, tako i protiv ostale dvije sekte Chetnici i Handzar SS
mrš u tri strinine ust ašo
Svaka čast na odluci!Čestitam
@gony U Hrvatskoj ima masa Milosevica katolika. Srbi i Hrvati su se tamo parili unakrst million puta, nezna se ni koje sta vise, nego onako kad se rodis, zavisi ko ce ti mozak fasizmom namazati.
uh uh albije opalijo milf take volim uh uh
@gony Jesi i ti za podjelu Bosne? Jesi!!! Dobrodosao u klub, prijatelju mira.
@REPUBLIKABIH Zasto lazete fasisti, svatko moze da se vrati na svoje ili da nasljedi legalno imovinu svoje familije. Ja imam nanu sto se u Visegrad vratila, ima kucu i zivi tamo bez problema vec 15 godina. Svi krajinski Srbi se mogu komotno vratiti na svoje u Hrvatskoj, to jeste i citava sushtina mira na ovom podruciju, inace bi bilo ka Palestina vs. Cifutluk. Ne lazite fasisti i tkz. \"prijatelji BiH\", nadam se da ce vama biti problem da odete bilo gdje, gnjide svjetske.
Ne znam sta je doticna po nacionalnosti i ne znam kakva je privatno osoba, to se ne tiće nikog od nas ali cinjenica je da se doticna otvoreno zalaze za RS koja je otjelovljenje svih genocida pocinjenih nad muslimanima na ovim prostorima...Nije valjda da ce ostati na ovome...