Komentari (270)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nece zahvaljujuci patriotama ove drzave, a ne tebi Inzko koji za svoj nerad inkasiras svakog mjeseca preko 50 hiljada eura.
Хоће, захваљујучи нама, патриотама;)
Stani internacionalac, otkud tebi pravo da ti braniš nekoma da se otcjepi, pa mi ćemo to lijepo izglasati na referendumu sa preko 90% podrške, a ne kao vi, protivustavno neglasanjem jednog konstitutivnog naroda.. JNA su bili agresori kada su branili granice Slovenije i Hrvatske od separatista i čuvale cjelovitost tadašnje države, a ne patriote, po tvojoj logici.. Ono što radiš, može da ti se desi-stara mudrost koja će se i vama vratiti i ostvariti!
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Normalno da neće, uzvičnik !
Uredu, svi mi znamo da se neće otcijepiti RS, ali ako će im Inzko biti jedina prepreka, onda bi mogli komotno sutra. OHR ničemu ne služi, to treba poslat na neplaćeni odmor na jedno 1000 godina.
zasto zlogumdzija i proncic nisu cestitali dan ARBiH?? Jeli oni ARBiH ne dozivljavaju svojom??? A, mozda kad bude dan genocidne vrs onda ce cestitati.
Austrougarski konjušaru pametniji si kad njihaš nego kad pričaš. Šta je usrani bosanski ustav u odnosu na povelju ujedinjenih nacija koja kaže da svaki narod ima pravo na samoopredeljenje,što su balije i ustaše iskoristile ,e sad je vreme da to iskoristi i NEBESKI NAROD
.
vole srbi turske serije i djeca im gledaju a ćazim im kara njihove pevaljke
ma odcjepim ti taj bolesni mozak
Nešto mi nije jasno... Svi se bune protiv RSa, genocidna tvorevina i slično a kad RS priča o odcijepljenju onda nitko ne da ...
ti ZADANAS-POTREBNO BAŠ POŠTOVATI USTAV, PA VRATITI LJUDIMA NE SAMO IMOVINU VEĆ I MOGUĆNOST ZA ŽIVOT.
U pravu je Incko Republika Srbska se NIKADA nece odcijepiti, nego ce i Bosna postati Republika Srpska
ovi Bosnjaci mi lice nekako na Rome, nikad svoje drzave..
http://sisiczijad.wordpress.com/apsurdnosti-ustava-bih/
Vatikanski potrcko. Brini se ti za nadolazecu rusku ofanzivu.
Patrioti RBIH itekako je faktor koji je sposoban da osloobodi svaki pedalj privremeno okupirane RBIH.
na zapadu niko (NIKO!) nije nikad ni podrzavao te gluposti republike genocidne. te gluposti glavni traktorista dodik moze bljuvati samo nepismenim mutavcima. ako ima muda (kojih ocigledno nema), zasto se onda ne odcjepe? zasto stalno samo o tome prica? jer nema nikakve politicke osnove, a jos manje podrske da to moze da ostvari
Neće se odcijepiti, ali kad ćemo joj promijeniti ime u Republika Srpska Bošnjačka i Hrvatska?
Srbi su naučili da se grade. NATO poruši, oni grade, nikad ne idu naprijed. Ostariše u šumi, kao partizani. Izgleda da će opet naručit tomahawka od NATO-a. Najjače mi je što se vade na Rusiju. Kao sad je tu Putin, nije Jelcin. Bo je Putin i kad se Kosovo odvojilo u Nezavisnu Republiku. Je li vam pomogao? Nestaćete vi polako. Tačna će biti činjenica da će ostat Beogradski pašaluk.