Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ovo ne uvazis Vale , onda nemoj vise nikakve zabrinutosti da izrazavas molim te, dovoljno si neučinio za nas!
@jojomojo2 Koje to ostale zemlje? Ujedinjene Nacije nisu priznale.
Haj'mo malo realno... U zemlji u kojoj se šprdaju sa odlukama Ustavnog suda i u kojoj nijedan krupni lopov (recimo, BILO KO ko je ukrao više od miliona) nije završio na robiji, šta uopšte vrijedi peticija i šta uopšte vrijedi bilo koji zakon???
Bit će zabrinut sad za vikend:)))
Genocid u BiH? Nije ga bilo, i sigurno Incko nije taj koji će sprečiti da se negira ono čega nije bilo!
visokom predstavniku je bitno još koju godinu tu ostati - sve ostalo nije bitno................
Kakav OHR jeste li normalni, pa vise ni presjednici mjesnih zajednica ne uzimaju OHR ozbiljno u ovoj drzavi. OHR zadnju odluku donio prije tacno 11 godina.
Na osnovu presuda Haškog tribunala i drugih sudova,tzv. RS je genocidna tvorevina a tzv. srbi su genocidan narod zato što ništa nisu preduzeli da isprave nepravdu i posljedice zločina koje su počinili a koji su za "veke-vekova" detaljno istraženi,dokumentovani i pohranjeni u Haške arhive. SMRT TVOREVINI,BOG,BOSNA,BOŠNJACI !!!
Napredna država je ona gdje njeni najslabiji i najbolesniji imaju najbolju moguću zaštitu. Pogledajte Njemačku, oni ne tjeraju izbjeglice iz straha da će biti pokradeni. Oni izbjeglicama dadnu i prava, i posao, i šansu da uspiju što pomogne izbjeglici da postane napredan i produktivan član društva. U svakom žitu ima kukolja. Nisu izbjeglice kriminalci već ljudi koji su ostavili komfort doma da bi svojim najbližim pomogli.
Ovo je ona sto je pljuvala po ljudima iz Srebrenice, a sad se pravi politicarka. Pa sve sto je mogla uzeti od drzave uzela je
jel svakog ili samo onog koji nekome odgovara
Taj čovjek je genij. Godinama prima masnu platu samo zato što dolazi na posao. Na njegovo mjesto treba staviti pravog Austrijanca da nam pokaže šta je red, rad i disciplina. Ove ljigavce, krvopije, treba poslati kući da za velike novce prodaju maglu...
prije 18h 4m SAMO VI ZIVITE I DALJE U SVIJETU RATA A BAKIR DODIK I COVIC SA SVOJIM SURADNICIMA NAM SVE POKRADOSE ISPRED NOSA...POSEREM SE VISE NA PRICU O RATU 25godina PRICATE O TOME...BOG NEK SUDI ONIMA KOJI SU UBIJALI A PROBAJTE NESTO PROMJENITI STO SE DOGADJA SADA!!!
evo, ja ga negiram. ono nije bio genocid nego dogovoreno masovno žrtvovanje ljudi. kad kažem "žrtvovanje", mislim u smislu crnomagijskog rituala. i dan danas Clinton i ostali satanisti i vampiri crpe energiju iz tog rituala masovnog pokolja!
De majke vam nek mu neko da vode i secera. Satrace ce ga zabrinutost za ovim potpisima
Bošnjo je očito nesposoban za samostalan život . Vidi se podanički mentalitet koji se stvorio kroz historiju jer je Bošnjo navikao da živi pod raznoraznim okupatorima gdje su drugi sa njim upravljali Osmanlije , Austrougarska , Jugoslavija itd pa i sad ne želi da se sam bori za svoju zemlju nego moli druge da riješavaju njegov problem.
vidi ove opajdare...
Dok je ovakvih peticija SDA ce biti na vlasti...
Tako treba i za zakon o porjeklu imovine . Peticija ako nece parlament da usvoji mora visoki prestavnik da nametne. Ako ih gradzani ne natjeraju da rade kako treba oni nece nikad sami . Bog svima